Pierce Brosnan vindt dat Tom Hardy de nieuwe James Bond moet worden

Redactie 26 jun 2018 Entertainment

Eens in de zoveel tijd krijgt een acteur de kans om de wodka martini zippende, Aston Martin rijdende en vrouwen verslindende geheim agent 007 te spelen. Daniel Craig heeft de rol de afgelopen jaren geheel geowned en is een van de beste Bond acteurs tot nu toe. Wie is goed genoeg om in zijn voetsporen te treden? Volgens voormalig James Bond acteur Pierce Brosnan is er een iemand die uitstekend voor de rol zou zijn: Tom Hardy.

Daniel Craig harkt zijn laatste geld binnen voor Bond 25 en dan stopt hij waarschijnlijk als 007. Dat is niet heel erg, we zijn ook weer toe aan wat nieuws. We willen graag zien wat iemand anders zijn interpretatie is op het James Bond verhaal. De films veranderen eens in de zoveel tijd van acteur en stijl. Dat is iets wat de echte Bond fans weten en soms een beetje naar uit kijken, hoe goed ze een acteur ook vonden.

Daniel Craig moeilijk op te volgen

Een frisse wind die alles weer even op zijn kop kan zetten. Een nieuw verhaal, nieuwe cast en crew maar wel dezelfde elementen die het een James Bond film maken. Nu is de vraag: wie kan er mogelijk in zulke voetsporen treden? We kunnen eerlijk zeggen dat de afgelopen films met Daniel Craig als 007 en Sam Mendes als regisseur uitmuntend waren.

Pierce Brosnan zegt dat Tom Hardy 007 moet worden

Voormalig James Bond acteur Pierce Brosnan, die we kennen als 007 in The World is Not Enough, Die Another Day, GoldenEye en Tomorrow Never Dies, heeft het helemaal uitgevogeld. Hij beweerd dat Tom Hardy een uitstekende opvolger van Daniel Craig zou zijn. “Ik denk dat Tom Hardy een goede Bond zou zijn” vertelde hij tegen The Mail magazine. “Ik zou blij zijn om hem het te zien doen. Je hebt een acteur nodig die ook een beetje charme in de rol kan verwerken, dat maakt het Bond.”

Pierce Brosnan als James Bond

Interesse van Tom Hardy

Wij zijn het helemaal met Pierce eens. Gelukkig voor ons leek het een poosje geleden alsof Tom Hardy wel oren had naar een rol als James Bond. In een interview met The Daily Beast werd hem gevraagd: “We interviewden Christopher Nolan en discussieerde zijn droom om ooit een Bond film te regisseren. Wat zou je ervan vinden als Chris jou in een Bond film zou regisseren?” Zijn antwoord: “Chris zou er geweldig in zijn. Wauw dat zou heel cool zijn. Dat zou echt heel tof zijn.” Toen de interviewer nog wat specifieker vroeg naar of hij oren had in een rol als 007 antwoordde hij: “Er is een gezegde onder acteurs dat wanneer je over een rol praat zonder dat je hem hebt je automatisch de rol niet krijgt. Dus ik kan er niet op antwoorden.”

Christopher Nolan als regisseur

In principe zegt hij er wel oren naar te hebben dus. Anders had hij wel gezegd ‘Nee geen zin in’ of iets dergelijks. De combinatie tussen Christopher Nolan en Tom Hardy zou precies zijn wat de Bond film nodig hebben. Christopher Nolan is momenteel de beste regisseur ter wereld en hij staat er om bekend franchise in een nieuw jasje te kunnen steken. Kijk naar wat Christopher heeft gedaan met zijn Batman films. Daarvoor was het een superhelden film, beetje kinderachtig. Christopher maakte een duistere, serieuzere versie op de bestaande Batman films. Wij zijn heel benieuwd wat hij met de James Bond films zou doen, zeker als het in combiantie met Tom Hardy als 007 zou zijn. De twee werkten voorheen samen voor Inception, Dunkirk en Batman: The Dark Knight Rises.

Tom Hardy is het daar blijkbaar mee eens, in het interview vervolgde hij: “Christopher Nolan is een krachtig figuur die weer iets heel nieuws en moois zou kunnen verzinnen met de bestaande serie.” Beter had hij het niet kunnen verwoorden. Laten we hopen dat dit gaat gebeuren, dan is de kans heel aanwezig dat de beste Bond films ooit worden gemaakt of op zijn minst een waardige opvolger voor de Daniel Craig Bond films.

Foto: Universal Pictures // Legend

Reageer op artikel:
Pierce Brosnan vindt dat Tom Hardy de nieuwe James Bond moet worden
Sluiten