Eerste aflevering ‘Harrie: van het kamp naar de ring’ vanavond op Spike

redactie 23 Sep 2019 Entertainment

Vrouwenverslinder, pilskoning, feestbeest maar vooral Ex on The Beach legende Harrie Snijders komt vanavond met zijn eerste aflevering van ‘Harrie: van het kamp naar de ring’.  De serie van deze koning is te zien op Spike. Wij zien heel benieuwd naar deze pilot want als wij Harrie kennen zoals hoe hij is dan wordt dit zeker een knaller. De hengst gaat zijn bokskunsten showen en zichzelf en zijn familie blootstellen voor de camera. Potdomme, wat hebben wij er zin in!

Uitleg

Om 21:30 moet je zorgen dat je klaar zit! Effe snel de checklist langs: snacks, pils en op z’n Harrie’s een chick naast je. Check? Mooi. Dan kunnen we van start gaan. In de pilot tekent hij zijn eerste contract bij Boxing Influencers en gaat hij in gesprek met box legende Melvin ‘No Mercy’ Manhoef. Die gozer weet wel van matten. Met alleen praten kom je er natuurlijk niet daarom heeft hij een trainer nodig en die heeft Harrie. Hij gaat gecoacht worden Nieky Holzken. Die weet verdomme ook hoe die tikken moet uitdelen.

Het moge duidelijk zijn dat Harrie is omringd door bokslegendes. Natuurlijk is zijn road naar de ring een onderdeel van het programma, maar bij Harrie draait het ook om zijn privé. Mentaliteit is immers waar het om draait en daar komt hij achter. Het leven van zuipen, seks en boekingen helpt Harrie niet mee om ‘fight ready’ te zijn. Wij zijn benieuwd of het hem lukt en of hij zijn discipline vast kan houden om te shinen wanneer het zover is!

 

Reageer op artikel:
Eerste aflevering ‘Harrie: van het kamp naar de ring’ vanavond op Spike
Sluiten