Victoria is zo knap dat je spontaan begint te stotteren

nov 28 2023, 17:57 Girls
278730692 1322241235181123 6580151524549705132 n
Eens in de zoveel tijd kom je een chick tegen die je gewoon nooit meer van je netvlies afkrijgt. Dan hebben we het natuurlijk over Victoria. Nee, niet die van David Beckham, wel dichtbij. Voor deze, tikkeltje minder Britse, nog meer sexy Victoria, pakken we een vlucht naar het zonnige Los Angeles waar deze prachtige brunette momenteel werkzaam is als topmodel.

Victoria Brono

De Oekraïense Victoria is een ware godin en dat verbergt ze niet op haar Instagram, waar ze zo'n 580 duizend volgers heeft. Haar looks doen ons denken aan all-time favourite Angelina Jolie , gekruist met Megan Fox en Ana de Armas . Haar prachtige lichaam, sexy lange benen en mooie symmetrische gezicht zetten de tijd op stop als je naar haar kijkt. Of wat dachten jullie van die blauwe ogen waar je direct in verdrinkt als je er naar kijkt. De zesentwintigjarige is een regelrechte 10 en wij worden een beetje verlegen van de perfectie in haar gezicht.

Perfect

Als wij zo'n chick op Instagram tegenkomen checken we altijd gelijk effe het wereldwijde web. Puur om te kijken wat haar achtergrond is en waar ze momenteel mee bezig is. Na een beetje scrollen kom je dan wel eens op platforms als Twitter of Reddit. We zullen jullie de details besparen maar daar zie je dan het een en ander, waar je even doorheen moet tot je nuttige info tegenkomt. Zo komen we een heuse discussie rondom de knappe 'Viko' tegen, met de vraag of zij wel of niet onder het mes is gegaan. Een van de mensen die reageert, ontkent enige chirurgische ingrepen. Hij claimt aan de hand van wat digitale foto's dat ze er zo'n 10 jaar geleden ook al zo uitzag. Of het waar is of niet weten we niet, maar we krijgen altijd wel een beetje 'dude trust me' vibes van dit soort discussies.
We hebben de mooiste platen van Victoria voor jullie op een rijtje gezet, geniet van de avond mannen.
Delen met
Ook interessant