FHM Shoots: FHM500-winnares Shelly Sterk

dec 25 2018, 12:00 Girls
28a5062 kopie
Ze bracht de hoofden van alle mannelijke Expeditie Robinson kijkers compleet op hol en is een van de meest veelbelovende presentatrices van Nederland. Nu de feestdagen zijn gearriveerd lijkt dit ons wel een passend kerstcadeautje. Give it up voor de nummer 1 van de FHM500 2018… Shelly Sterk!
Gefeliciteerd Shelly! Ben je gewoon uitverkozen tot vrouw van nederland">Mooiste Vrouw van Nederland. Wat ging er door je heen toen je het hoorde?
Toen ik het hoorde dacht ik echt: wow, serieus? Vrouwen als Chantal Janzen en Kim Feenstra hebben ooit ook gewonnen, dus het is een onwijze eer om tussen het mooie rijtje namen te staan van voormalige winnaressen. Dat is heel erg cool, maar ook wel een beetje gek om jezelf daar tussen te zien staan. Maar vooral heel erg leuk!
Hoe heb je het gevierd?
Mijn vriend en ik hebben een lekkere champagne open getrokken en erop geproost en lekker gegeten. Toen ik het hoorde zat mijn vriend naast me, dus toen zei ik: Oh mijn god, je doet het met de Mooiste Vrouw van Nederland.
De lucky bastard! En dan gaat hij ook nog met je trouwen hè?
Klopt! Deze zomer zijn we vijf jaar samen. Vanaf het eerste moment zijn we heel erg vast geweest. Afgelopen zomer waren we nadat ik was teruggekeerd van Expeditie Robinson op vakantie in Italië. Bij een citrusboomwijngaard is hij op z’n knieën gegaan. Of ik moest huilen? Haha nee, ik moest niet huilen. Ik was wel heel erg verbaasd waarbij ik zelfs vergat ja te zeggen. Maar toen ik een beetje was bekomen van de shock zei ik natuurlijk volmondig ja.
shellysterk04 683x1024
Op wat voor type mannen val je?
Ik val op mannen met ambitie. Ik vind het belangrijk dat ze serieus met hun werk bezig zijn en niet maar een beetje lantefanten. Dat hoeft helemaal niet een ingewikkeld beroep te zijn. Als je maar iets doet wat je leuk vindt en daar hard voor wil werken. Qua uiterlijk val ik op nette jongens, die iets ondeugends hebben. Sportief en zakelijk, maar ze moeten ook iets stouts hebben.
Wat vind je het mooiste aan jezelf?
Ik denk mijn Indische tintje, ik ben zelf een kwart, mijn moeder is half. Door mijn Indische bloed word ik heel snel bruin in de zomer. Daar ben ik heel blij mee.
Oei, kun je dan ook zo lekker Indisch koken?
Zeker! Indische makreel is mijn specialiteit. Maar verder maak ik ook graag babi ketjap, saté en rendang. Als ik eters heb doe ik wel mijn best, maar voor mijzelf haal ik het gewoon bij de toko op de hoek. Ik haal vaak bij Toko Cendana in Den Haag, daar krijg je zo’n gigabak met eten. Heerlijk.
We komen graag een keer langs! Hoe vond je de fotoshoot?
Ik vond het wel spannend. Ik ben niet perse van het hele blote. Ik ga bijvoorbeeld ook niet naar de sauna omdat ik dat niet relaxed vind. Maar het team was heel fijn om mee te werken en ik was al snel op mijn gemak.
Krijg je veel aandacht van mannen?
Ik ben een beetje suffig op dat gebied, want ik heb dat echt nooit door. Dan zegt een vriendin tegen me dat er een jongen de hele tijd naar me staat te kijken en dan heb ik niet eens in de gaten om welke jongen het überhaupt gaat. Van de week liep ik in Den Haag en ik had een rokje aan. Toen was er een jongen die zei: Hé, pssst, dushi, je ziet er echt lekker uit vandaag. Dat is aan de ene kant wel grappig, maar ook dat je denkt: jezus, gast, doe effe normaal. Wat zijn dat voor teksten?
In Expeditie komen mensen eigenlijk op hun minst charmant in beeld. Heb jij daar moeite mee gehad?
Ja, dat vond ik van te voren wel spannend. Dan loop je daar de hele dag in je bikini en zijn er overal camera’s, is dat wel relaxed? Maar dan ben je daar en dan heb je zoveel honger en dan boeit het echt geen reet meer.
shellysterk06 1024x683
Als je jezelf moet omschrijven: wat voor type meisje ben je?
Ik ben wel een avontuurlijk type, geen meisje meisje. Ik ben eerder one of the guys dan one of the girls. Ik vind mijn werk en carrière heel belangrijk, maar als ik een feestje heb dan sta ik ook wel weer op de tafel te dansen.
Gezellig! Wie is je celebrity crush?
Scarlett Johansson. Ja, jeetje. Ze heeft een bloedmooi gezicht, een goeie kont, mooi borsten en een platte buik. Wat heeft zij niet? Haha nee, ik zou haar niet uitnodigen in de slaapkamer bij mij en m’n aanstaande. Wat dat betreft ben ik niet van de vrouwen. Ik vind vrouwen prachtig om naar te kijken, maar voor de rest lijkt het me niks om met een vrouw het bed in te duiken.
Met je carrière gaat ‘ie ook wel lekker. Hoe bevalt de overstap van RTL naar SBS?
Ik ben heel blij bij SBS! Voor mijn ontwikkeling is het goed dat ik nu bij Shownieuws studiopresentatie mag doen. Bij Boulevard deed ik alleen verslaggeving, dus dat was een wat minder prominente rol. Ik vind het superleuk om te doen en het is ook fijn om te merken dat ik er beter in word. Voor de rest krijg ik bij SBS heel veel kansen voor nieuwe programma’s. Er loopt een hoop, maar dan kan ik helaas nog niks over zeggen.
Wat is je droomprogramma?
Miljoenenjacht! Dat is zo’n leuk en positief programma. Ik vind het ook mooi omdat het aan de ene kant studiopresentatie is, maar je tegelijkertijd ook interviews doet. Lijkt mij echt kicken om dat te doen. Maar ik moet wel eerlijk zijn: Linda de Mol doet dat als de beste ever, dus dat is niet iets wat reëel is binnen nu en korte tijd. Maar dromen mag toch?
De fotoshoot + interview met Shelly Sterk verscheen in het FHM500 magazine dat uitkwam in juni. Ze is inmiddels getrouwd.

De 5 Mooiste Vrouwen van Nederland volgens Shelly Sterk

1. Doutzen Kroes -Alles is mooi aan Doutzen. 2. Kim Feenstra - Weinig vrouwen die zo sexy zijn als Kim.
3. Charelle Schriek– Haar gezicht is perfect. 4. Maartje Verhoef
- Een klassieke schoonheid met een mooie naturel look.
5. Georgina Verbaan– Karakteristiek gezicht en heel goed figuur.

Credits

Visagie: Debbie Sprangh Locatie: De Lievelinge
Meer FHM Shoots zien? Hier kun je de fotoshoots met zangeres Lisa Michels , presentatrice Sensi Lowe, Instacelebrity Nochtli Peralta Alvarez, topmodel Kim Feenstra , schaatsbabe Irene Schouten en Dumpert-ster Sylvana IJsselmuiden bekijken.
Delen met
Ook interessant