FHM Shoots: Sensi Lowe

jul 23 2018, 17:40 Girls
sensilowe09 1
We leerden haar kennen als de heerlijke vaste gast van Wilfred, Johan en René in Voetbal Inside. Dan weet jij dat we het over Sensi Lowe hebben! Vaste gast in de FHM500 (dit jaar op plek #296), graag geziene blondine op menig beeldbuis en tegenwoordig dartelend over het scherm voor Powned. Daar moeten we meer van weten! En natuurlijk mocht een fotoshoot niet ontbreken.
Hey Sensi! Gaat ‘ie lekker?
Ja gaat goed! Ik geniet lekker van het weer en ik heb nu net een hele leuke nieuwe baan.
Ja! Daar hebben we wat van gezien. Vertel ‘ns? Ik heb nu een eigen programma op Powned: Zomer met Sensi
. Elk weekend ga ik naar een boerenevenement in allemaal leuke kleine dorpen door heel Nederland. Het is bedoeld als een heel leuk, gezellig en vrolijk item. De gekste evenementen worden georganiseerd. Zo ben ik bijvoorbeeld naar het NK Dweilorkest en het Open Air Biljart geweest. Zaterdag ga naar een brommerwedstrijd.
Je gaat brommers kieken?
Haha ja, in de meest letterlijke vorm. Omdat ik uit de stad kom en nooit echt in dat soort dorpen ben geweest is het een leuke twist om mij op dat soort evenementen neer te zetten. Dat levert best wel grappige taferelen op.
sensilowe03 1024x708
Foto: Zach Santcroos
Heb je al veel reacties gehad op je nieuwe klus?
Op de laatste uitzending heb ik heel veel leuke reacties gekregen. Maar in de eerste afleveringen ook minder leuke. Mensen zeiden dat ze m’n stem niet mooi vonden of dat ik het programma alleen mag doen omdat ik grote borsten heb.
De naarlingen! Het lijkt ons niet het makkelijkste publiek om voor te presenteren.
Dat klopt. Mijn stem is nou eenmaal hoog en als ik enthousiast ben wordt ‘ie nog hoger. Maar het begin is altijd nieuw. Mijn eerste item was ook de slechtste. Ik kon nog niet zo goed lepelen of ik ging teveel door op een vraag. Het mocht allemaal wat luchtiger en informatiever. Dat leer je allemaal gaandeweg. Ik zie dat ik groei, daarom zijn de positieve reacties ook heel erg leuk, want dat betekent dat het publiek dat ook ziet.
Is het extra moeilijk om met blond haar en grote borsten aan de bak te komen?
Ik ben meer dan een dubbelzinnig blondje. Ik begrijp ook wel dat het bij me hoort. Dat is zo gekomen en dat past ook wel bij me. Dat is alleen maar grappig. Maar bij Powned hoef ik niet dom te spelen. Op gegeven moment heb je iets gedaan en krijg je een stempel, dan is het moeilijk om daar je weg in te vinden hoe je dat kan gebruiken. Tatjana heeft dat imago bijvoorbeeld perfect gedaan.
sensilowe04
Foto: Zach Santcroos
Nu je het zegt: jij lijkt wel een beetje op Tatjana.
Haha, toen ik jonger was kreeg ik altijd te horen dat ik op Kees leek.
Mooi compliment toch?
Supermooi compliment. Heb je gezien hoe mooi zij oud is? Ze is prachtig. Ik moet nog maar zien of het me lukt om zo mooi oud te worden.
Hoeveel afleveringen ga je maken?
We gaan tot eind augustus filmen, dus nu nog zo’n 5 a 6 afleveringen. Daarna gaan we weer met elkaar om de tafel zitten om te kijken of we nog wat anders leuks kunnen doen in de toekomst.
Leuk! Is dit je eerste echte eigen programma?
Ja, dit is m’n eerste echte presenteerklus. Ik heb wel mijn eigen YouTube-kanaal gehad, heb wat acteerklusjes gedaan of sidekick geweest, maar dit is voor het eerst dat ik zelf een programma mag presenteren. Zolang ik me kan herinneren wil ik al presenteren, dus dit is wel een superkans voor mij.
Ja we leerden je natuurlijk kennen als tafeldame bij VI. Hou je van voetbal?
Vroeger was ik veel fanatieker, nu vind ik het pas leuk als het ergens om gaat. Ik heb wel het hele WK gevolgd. Een erg onvoorspelbaar toernooi. Bijna alles waar ik op had gewed had ik fout. Maar ik heb me wel erg goed vermaakt. Vooral genoten van Hazard van België, niet normaal hoe goed hij was!
Klopt het dat jij een biertje kan openen met je borsten?
Haha nee, dat was toen in scène gezet. Het biertje was al open, vandaar ook dat mijn borsten al onder het bier zaten. Ik denk wel dat de meeste mensen weten dat dat niet echt is. Anders heb je toch ook allemaal wondjes op je borsten?
En dat zou zonde zijn. Kun je wel andere speciale trucjes met je borsten?
Haha, nee, je kan er heel veel in kwijt, maar ik kan er verder geen trucjes mee ofzo.
Wat hoop je in de toekomst allemaal te gaan doen?
Mijn grote droom is presentrice worden van een groot tv-programma. Iets waarbij ik mensen kan vermaken. Dat is mijn toekomstdroom. Ik heb nog een goeie weg te gaan, maar ik ben superblij dat ik van Powned deze kans heb gekregen.
Ja, je zei al dat dit als klein meisje al je droom is.
Op de basisschool zat ik al te zeuren. Toen heb ik mij achter mijn moeders rug om ingeschreven bij een castingbureau. Ik was toen 8, haha. Ik was bij mijn oma en toen heb ik het telefoonboek gepakt en heb ik samen met mijn oma geknutseld aan een brief. Op gegeven moment werd mijn moeder gebeld dat ik naar Duitsland moest komen om een spotje op te nemen. Hoe ouder ik werd, hoe meer ik een doel voor ogen kreeg wat ik wilde: programma’s maken en presenteren.
sensilowe01
Foto: Zach Santcroos
Wat alle mannen altijd even willen weten: ben je nog vrijgezel?
Nee, ik heb al zes jaar lang een relatie. We zijn bij elkaar gekomen toen we 20, 21 waren. Alle grote volwassen beslissingen hebben we samen gemaakt. Ik kan me niet voorstellen om zonder hem te zijn.
Ok. Hé bedankt voor het interview... Haha, kidding. Ben je tevreden met je plek in de FHM500?
Nee! Ik ben iets van 80 plekken gedaald. Ik weet ook niet waarom.
Je bent nu weer aan de weg aan het timmeren, dus dat belooft weer een stijging voor volgend jaar.
Haha ik hoop het, dat zou leuk zijn. Ik doe er hard mijn best voor. Zeg eerlijk, wie wel er nou niet bij de top-20 mooiste vrouwen horen?
Lekkere shoot trouwens!
Ja ik had toch al plannen om foto’s te maken, toen jullie belden voor een interview toen dacht ik: dan kan ik net zo goed in foto’s in FHM style laten maken. Ik vond het wel spannend, want ik heb nog nooit eerder zulk soort foto’s gemaakt. Er is één foto op Insta die ik een beetje pikant vindt, dat is die in een rood badpak op het balkon met een roos. Als ik andere meisjes op Instagram zie dan zie ik heel veel bikini, maar dat doe ik eigenlijk nooit.
En dan ook nog eens zo op straat middenin de stad.
Ik heb het zo vroeg mogelijk ingepland. We begonnen rond half 9 op zondagochtend, zodat er zo min mogelijk toeristen langs zouden lopen. Maar vanaf half 11 was het superdruk. Toeristen die foto’s willen maken dat jij er zo bijstaat, een man die nog net niet tegen de brug aanfietste en boten die riepen dat ik wel bij hun op de boot mocht. Dat vond ik soms wel lastig. Maar dat kwam eerder door de omgeving dan door de styling.
Sensi Lowe is elke maandagavond om 20:00 uur te zien via Zomer met Sensi op Powned.tv (of Facebook of YouTube )

Credits

Foto's:Zach Santcroos Styling: Fransisca Codfried
Tekst:Chris Riemens
sensilowe05
Foto: Zach Santcroos
sensilowe06 1024x708
Foto: Zach Santcroos
sensilowe07
Foto: Zach Santcroos
sensilowe09 1024x708
Foto: Zach Santcroos
Delen met
Ook interessant