Leonie en Chanel zetten je beeldscherm in vuur en vlam in bloedhete fotoshoot

Redactie 8 jun 2017 Girls

Het mooiste boekwerk van het jaar is uit en hij is heerlijk. Die moet je echt in huis halen, vriend. Doe het niet voor ons, maar voor jezelf. Je haalt de FHM500 bij Etos, of bestelt ‘m gewoon online. Alleen al voor de shoot met Nochtli is het ’t waard. Maar waarom zouden we het bij één fotoshoot houden als er zoveel mooie vrouwen in ons land zijn? Saint Creatives boekte een hotelkamertje met Chanel Feikens en Leonie Stegink, aka numero 187 en 218 uit de lijst der lijsten. Na zeven jaar vriendschap werd het immers wel eens tijd om wat dichter tegen elkaar aan te kruipen, de pyjama’s aan de kant te smijten en de lakens op te zoeken. Ready for hotness? Daar ga je!

Leonie en Chanel
Chanel (links) & Leonie (rechts)

Zo hé, lekker fotoshootje hoor ladies! Hoe vonden jullie het om all out te gaan?
L: Nou, spannend was het zeker. Ik had het ook zeker met niemand anders willen doen, maar ik wist wel dat het met Chanel leuk zou worden, omdat we elk weekend al lepeltje lepeltje liggen.
C: Ik vond het ook niet te doen hoe spannend, maar gelukkig voelde het met Leo erg vertrouwd, dus na een tijdje was het heel normaal om half in je naakie tegen elkaar aan te kruipen.

We kunnen van deze foto’s heel veel van jullie zien, maar weten nog vrij weinig over jullie. Wat spoken jullie eigenlijk uit in het dagelijks leven?
L: Beide zijn we model, superleuk en daar willen we nog heel lang mee door gaan. En natuurlijk zijn we koffermeisjes bij de Miljoenenjacht! Chanel is nummer vijf en ik ben nummer zeven.
C: We staan heel positief in het leven, gaan er ook vanuit dat we nog lang modellenwerk kunnen doen, maar uiteindelijk hebben we wel samen ambities in de tv-wereld. Het lijkt ons tof om iets te doen met humor, iemand pranken, iets geks.
L: Mag ook wel een beetje gewaagd, voor het journaal hoef je ons niet te bellen.

Leonie en Chanel

In de FHM500 staan de vijfhonderd mooiste vrouwen van Nederland, wie vinden jullie de mooiste? Hebben jullie een girlcrush op iemand?
C: Leo is natuurlijk mijn nummer 1!
L: Ja, dit is wel moeilijk hoor.
C: Al onze collega’s staan er natuurlijk in, allemaal knappe meiden, maar onze Roxi Huigen staat er ook in, die had wel wat hoger gemogen. Wij zijn echt team Roxi.
L: En er staan ook genoeg meiden in die best wel laag zijn geëindigd die op zakelijk gebied heel veel hebben bereikt, daar mogen we in Nederland ook trots op zijn hoor. Nederland heeft zo veel vrouwelijke ondernemers, die mogen van mij ook wel wat hoger.

Over crushes gesproken, hebben jullie een prins op het witte paard gestrikt of hebben onze lezers nog kans?
L: Ik ben al gestrikt, het is nog heel pril, hij was mijn date op het FHM-feest. We waren vier jaar geleden een match op Tinder, maar toen ”kwam het nog even niet uit”, verkeerde tijd in ons leven denk ik. Maar na zoveel jaar kregen we weer contact en ik dacht hé, jou neem ik lekker mee naar het feest. Daar is eigenlijk de liefde ontstaan, dus helaas pindakaas mannen, jullie hebben pech!
C: Ik ben helemaal vrij, free as a birdy! Maar je moet wel wat in huis hebben om mij te strikken hoor, zo makkelijk gaat dat niet.

Voor de goede orde: dit is Chanel

Wat moet een man doen om jullie het hof te maken?
C: Humor! Een hele leuk tijd met elkaar hebben, een maatje voor elkaar zijn en dat iemand er gewoon voor je is. Als iemand er leuk uit ziet, is dat altijd meegenomen, maar de inhoud is wel het belangrijkst. Oh, ik vind een man met ambitie ook erg aantrekkelijk.
L: Ik merkte bijvoorbeeld bij mijn vent, dat hij heel veel moeite voor mij deed, hij deed echt zijn best. Hij laat gewoon echt weten dat hij gek op mij is en dat meent vanuit zijn hart. Dus mannen, goed opletten, that’s the way to a girls heart, niet de stoere boy alleen uit hangen.

En dit is Leonie.

Wat moeten wij nog weten over jullie?
C: We hebben beiden een matching tattoo op onze billen, dus we zijn echte billenmaatjes haha!
L: Misschien kunnen jullie hem wel spotten op de foto’s, de tattoo heb ik van Chanel gekregen voor mijn verjaardag.

Na deze heerlijke shoot willen wij jullie nog lang niet missen, waar kunnen we jullie blijven volgen.
L: Natuurlijk kan je ons volgen op social media onder @leoniestegink en @chanelfeikens, hartstikke gezellig!
C: En anders kom je ons tegen op Solar, Vunzige Deuntjes, Nomads… Nou ja, eigenlijk bijna alle festivals!

Leonie en Chanel

 

 

 

 

 

 


Credits
Locatie: Ink Hotel

Make-up: Magdalena Kielb
Lingerie: Zalando
Fotografie/concept/styling: Saint Creatives


Saint Creatives is an Amsterdam based Content, Photography and Branding Agency for luxury, fashion and lifestyle brands! Here you’ll find creative concept development by a team of two young women. Saint Creatives understands the importance of the right marketing, social media and brand building. They take concept creation to a whole another level.

Content Creation // Social Media Campaigns // Graphic Design // Branding // PR // Production // Event planning // Photography

@saint_creatives / www.saint-creatives.com / +31643222306

Reageer op artikel:
Leonie en Chanel zetten je beeldscherm in vuur en vlam in bloedhete fotoshoot
Sluiten