FHM Shoots: Fay en Demi, de knappe tweeling uit Utopia

Redactie 1 mei 2017 Girls

Wij zapten een tijdje terug langs de tv tot onze aandacht opeens bleef steken bij Utopia. Een nieuw tweetal nam hun intrede in het huis. En wat voor tweetal. De eeneiige tweeling Fay en Demi is het mooiste dat Utopia ooit kon overkomen. Daar wilden wij meer van weten en vooral, zien. De 21-jarige zusjes uit Arnhem mogen het huis natuurlijk niet uit, dus gingen wij met onze ploeg gewoon daarheen om ze sexy wijze op de gevoelige plaat te zetten. Konden we ze gelijk nomineren voor de FHM500!

En? Wat dachten jullie toen je een mailtje van ons kreeg dat je was genomineerd voor de FHM500?
Fay: Ik ging volledig uit mijn dak, echt fantastisch!
Demi: Ik denk dat ze ons in Amsterdam hebben horen gillen, zo blij waren we.

Demi (l) en Fay (r)

Waarom hebben jullie besloten mee te doen aan Utopia?
Fay: Om te laten zien hoe leuk het is om als tweeling door het leven te gaan. Utopia is voor ons ook de ideale plek om, naast veel samen te doen, ons ook allebei individueel verder te ontwikkelen. We kunnen gewoon niet zonder elkaar, maar we kunnen best dingen apart van elkaar doen hoor, haha.
Demi: Het is een unieke kans. Wij zijn de eerste tweeling die meedoet aan een reality programma zoals Utopia. En we zijn ook nog eens de eerste deelnemers die samen Utopia in mochten.

In 1999 zagen we in het eerste seizoen van Big Brother Bart en Sabine voor het eerst seks hebben op televisie. Zouden jullie daar moeite mee hebben?
Fay: Ik ben er niet voor gekomen. Als het gebeurt, dan gebeurt het, maar ik ben niet naar Utopia gekomen voor de seks.
Demi: Liever niet eigenlijk, maar als het gebeurt dan is het zo.

Fay Demi Burgers UtopiaFay (l) en Demi (r)

Wat heel mannelijk Nederland wil weten voor als jullie ooit uit het huis komen. Zijn jullie nog vrijgezel?
Fay: Ja, ik ben nog happy single.
Demi: Ik ook, we hebben genoeg aan elkaar, haha.

Waren jullie zenuwachtig voor de shoot?
Fay: Ik was denk ik iets minder zenuwachtig dan Demi, want die dacht dat het best wel bloot zou worden. Ik dacht: ik zie het wel. Als het sexy maar wel classy is, dan ben ik blij.
Demi: Ik was heel zenuwachtig en gespannen. Straks moest ik iets aan wat heel bloot is en waar ik me niet fijn in voel. Maar uiteindelijk vond ik het echt heel erg leuk en voelde ik me totaal niet ongemakkelijk.

Fay (l), Demi (r)

Blij met het resultaat?
Fay: Ik ben echt heel blij met de foto’s! Maar is wel heel gek om je zelf zo te zien, het is natuurlijk best wel sexy. Maar het zijn echt super mooie foto’s, ik zou er niets aan veranderen. Het zijn echt foto’s voor het leven.
Demi: Ik was vooraf een beetje bang dat het een beetje te sexy zou worden. Ik heb nog nooit zo’n soort shoot gedaan. Maar we hadden alle vertrouwen in de fotograaf en het hele team. Dit bleek uiteindelijk ook terecht want de foto’s zijn prachtig.

Mooi! Wie vinden jullie eigenlijk de mooiste vrouw van Nederland en waarom?
Fay: Kim Feenstra. I mean, look at her! Er is werkelijk niets lelijks aan die vrouw. Ze heeft een prachtig gezicht, mooie ogen, mooi haar, mooie lippen en een fantastisch lijf.
Demi: Als ik aan de mooiste vrouw van Nederland denk, dan denk ik meteen aan Romee Strijd. Ze heeft een heel uniek gezicht en ze is Victoria’s Secret model. Dat is natuurlijk de droom van ieder meisje.

De foto’s zijn prachtig geworden dames. Heel veel succes daar en in de FHM500-verkiezing! Vind jij dat de tweeling een plaats in de FHM500 verdient? Hier kun je stemmen op Fay en hier doe je dat voor Demi

Utopia check je elke dag om 19:30 uur op SBS6


Credits
Fotograaf: Brendan de Clerq
Assistent: Caspar van Hulst
Visagie: Sonya Bloemhard
Styling:  Denise Kraaijenbrink

 

Demi
Fay
Fay (l) en Demi (r)
Reageer op artikel:
FHM Shoots: Fay en Demi, de knappe tweeling uit Utopia
Sluiten