FHM Shoots: FHM500-stamgast & ex-Playmate Estrella Pau

nov 07 2019, 17:00 Girls
estrella forp8 kopie
In FHM Shoots leren we de mooiste vrouwen van ons land zowel van binnen als buiten beter kennen. Estrella Pau is een bekend gezicht op de FHM-redactie, want die staat al sinds 2016 in de FHM500 . Het zal je niet verbazen dat ze altijd in de bovenste helft van het klassement zit. Eerder verscheen de shoot met fotograaf Filip Moerman al bij de Belgische vrienden van P-Magazine , maar zij zijn zo aardig om ‘m ook met ons te delen.
Hey Estrella! Waar ben je allemaal mee bezig op dit moment?
Momenteel erg druk met van alles en nog wat maar ik mag zeker niet klagen. In het dagelijks leven ben ik veel aan het reizen. Ik heb de afgelopen 3 jaar ieder jaar gezegd dat ik wilde stoppen/minderen met modellenwerk maar het is er gewoon niet van gekomen. Ik blijf leuke commerciële klussen binnen krijgen.
Je bent op dit moment op wereldreis. Hoe bevalt dat tot nu toe en waar ben je allemaal geweest?
Als ik alle landen op moet noemen waar ik de afgelopen tijd geweest ben dan wordt het een heel lang gesprek. Maar de hoogtepunten van de laatste maanden zijn de Seychellen, Australië, Vietnam, Hongkong, New York en Singapore. Op dit moment zit ik in het vliegtuig naar Londen voor een job als Monster Energy girl.
Je hebt ook gewoond in Australië hé.
Ik heb inderdaad iets meer dan een jaar in Australië gewoond. Mijn vriend kreeg werk aangeboden in Sydney en ik ging natuurlijk mee.
estrella forp8 683x1024
Foto: Filip Moerman
Hoe was dat?
Ik kon daar mijn modellenwerk ook voortzetten dus dat was mooi. Maar ik moet zeggen dat het niet zo van een leien dakje ging als in Europa. Ik had daar geen publicaties en moest dus opnieuw contacten leggen en opnieuw een plekje in de industrie veroveren. Maar na een tijdje was dat wel gelukt.
Hoe beviel Australië als land?
Het was een superervaring en Australië is een prachtig land. Ik ben gek op dieren en de natuur en dat heeft Australië als geen ander. Maar ik hou ook echt van Nederland waar ik mijn vrienden en familie on me heen heb. Ik zou daarom ook niet naar een ander land willen of kunnen emigreren. Maar mocht ik hen allemaal kunnen nemen, dan ben ik de eerste die in vliegtuig stapt.
Een vrouw als jij heeft de mannen natuurlijk voor het oprapen. Heb jij een vlam op dit moment of mogen we nog dromen?
Ik heb al zes jaar een vlam. Maar jullie mogen best dromen hoor, haha. Ik heb van een friend een boyfriend kunnen maken. Daar heb ik wel echt geluk mee gehad. We kennen elkaar door en door. En het is ook wel een snoepje om naar te kijken, dat helpt natuurlijk ook wel.
Wat moet een man doen om bij jou in de smaak te vallen?
Een no-go met versieren is te veel je best doen. Wees zelfverzekerd en wees vooral jezelf. Ik heb een oog voor fake people, dus laat het acteerwerk maar zitten.
Helder! Ben jij ook druk bezig met sporten op dit moment? Wat voor sport vind je leuk om naar te kijken?
Ik probeer drie a vier keer per week te sporten. Soms sla ik wel eens wat over als ik druk ben door reizen of werk, maar met alles wat ik eet wil ik toch minimaal drie keer per week naar de gym. Anders zou ik nu een prop worden aangezien ik niet aan diëten doe. Verder doe ik ook aan salsadansen trouwens.
estrella forp17 683x1024
Foto: Filip Moerman
Heb je nog verrassende hobby’s?
Ik hou onwijs veel van mijn twee hondjes en wat mensen vast niet verwachten is dat ik een gamer ben. Mijn ochtendritueel bestaat uit een koffietje, de gamelaptop open klappen en League of Legends opstarten. Misschien ga ik binnenkort wel streamen.
Haha mooi! Je hebt al een paar jaar een vaste plek in de FHM500, wat vind je daarvan?
Ik vind het superleuk en lief dat jullie mij een plekje in de populaire FHM500 schenken! Ik stijg elk jaar een paar plekjes en dat vind ik onwijs leuk om te zien. Uiteraard hoop ik nog lang in jullie lijst der lijsten te mogen staan, haha.
Wat zijn je grote dromen voor de toekomst? Wat hoop je nog allemaal te bereiken?
Ik hoop voor de toekomst op gezondheid, goede seks en ik wil graag de hele wereld zien. Maar mijn droom is om in een boerderijtje te wonen met heel veel beestjes en een groot gezin.
Check de gallery hieronder voor de foto's. Als je nog dubbel zoveel foto's van haar wil zien, check de website van P-Magazine

Credits

Meer FHM Shoots

Meer fotoshoots zien? Ja natúúrlijk! Bekijk hier de fotoshoots met andere FHM500-beauty’s:
Delen met
Ook interessant