Game of Thrones prequel serie zal in oktober al starten met filmen

Redactie 11 jul 2018 Entertainment

Het is voorbij, het is klaar. Ook al moeten we het laatste seizoen nog zien, de cast van Game of Thrones heeft zijn laatste scènes opgenomen voor de serie. Ze zeggen gedag, maar wees niet getreurd, we zullen terug keren naar Westeros. Want alhoewel het laatste seizoen van Game of Thrones in april 2019 verschijnt, beginnen ze in oktober al met filmen voor de Game of Thrones prequel. Gelukkig maar. Wij zijn nog lang niet uitgekeken.

Het komende seizoen van Game of Thrones gaat helaas maar zes afleveringen lang zijn. Besef wel dat de afleveringen die we krijgen net zo lang zijn als een gemiddelde film. Genoeg materiaal om ons over te kunnen gaan verbazen.

Bloederigste seizoen ooit

Want verbazen zullen we ons. Dit seizoen gaat volgens de cast het meest bloederige seizoen tot nu toe worden. Kijkende naar de vorige seizoenen klinkt dat alsof iedereen dood zal gaan. Deze Instagram post van Maise Williams, die Arya speelt, beloofd ook niet veel goeds.

goodbye belfast. goodbye arya. goodbye game of thrones. what a joy i’ve had. here’s to the adventures to come #lastwomanstanding #barely #immasleepforthenextfouryears #justkiddingidontsleep

A post shared by Maisie Williams (@maisie_williams) on

Arya de koningin

Ze gebruikt de hashtag #lastwomenstanding. Dat kan betekenen dat ze de laatste persoon op de set is, maar kan ook betekenen dat ze misschien wel de laatste vrouw in de serie is. De reactie van Lena Heady, Cercei in de serie, beloofd ook niet veel goeds. Ze reageert met ‘QUEEN’, aha dus Arya eindigt op de troon? Of ze lopen ons gewoon te fucken.

Emotionele martelingen

Sophie Turner weet de genadeklap te geven. In een interview zegt ze: “Ik kan zeggen dat veel personages bij elkaar komen. Iedereen komt samen om tegen het gevaar te vechten. Er zijn veel spanningen tussen kleine groepen, allemaal strijdend voor wat ze denken dat goed is. Het is Game of Thrones, dus het gaat bloederiger zijn dan ooit. Wapen jezelf voor meer dood, verderf en emotionele martelingen dan ooit tevoren.” Emotionele martelingen… man man man, zin in.

Spin-off

De Game of Thrones prequel/ spin-off, zal beginnen met filmen in oktober. De serie zal duizend jaar eerder plaatsnemen dan de gebeurtenissen uit Game of Thrones. Er zal niemand zijn die we kennen, misschien een paar personages uit verhalen of legendes uit de serie. De opnames gaan beginnen in Belfast, Noord-Ierland maar laten we eerst het laatste seizoen van Game of Thrones afwachten. Want dit laatste seizoen gaat een spektakel worden. Wij kunnen niet wachten tot april 2019, laat die winter maar komen.

Foto: HBO

Reageer op artikel:
Game of Thrones prequel serie zal in oktober al starten met filmen
Sluiten