Emilia Clarke zegt met tranen in haar ogen ‘vaarwel’ tegen Game of Thrones

Redactie 19 jun 2018 Entertainment

Wait, whuttt?! Het klopt, Emilia Clarke gaat stoppen bij Game of Thrones. Eigenlijk hartstikke logisch, want de serie nadert zijn einde en na het komende seizoen is het potverdorie klaar. Maar dat Emilia nu al een post de ether in gooit met het vaarwel, vinden wij verdomd vroeg.

Nog één seizoen en het is gebeurd. Oh jongens, wat balen we dan. Bestaat er wel een tijd zonder Game of Thrones. We hebben het ook weten te overleven voordat de serie uitkwam, dus dat moet nu ook te doen zijn zou je zeggen. Toch gaat het verdomd lastig worden. Emilia Clarke drukt ons met deze Instapost even met de neus op de keiharde feiten.

Vroeg?

Ze bedankt Game of Thrones in haar Instabericht en beseft dat ze alweer bijna een decennium bezig is met de serie. Een groot gedeelte van haar leven. Zo’n afscheid op Instagram roept bij ons toch wel wat vragen op. We vinden het namelijk verdacht vroeg om de serie te bedanken. Game of Thrones is net in productie met het laatste seizoen. Betekent dan dan dat Khaleesi het niet gaat overleven? Dat zal toch niet? We hopen maar dat het een zomaar bedank berichtje is en ze het hele volgende seizoen te zien is. Wie moet er anders ass kicken tegen de White Walkers?

Hopped on a boat to an island to say goodbye to the land that has been my home away from home for almost a decade. It’s been a trip @gameofthrones thank you for the life I never dreamed I’d be able to live and the family I’ll never stop missing #?#lastseasonitis

A post shared by @ emilia_clarke on

Reageer op artikel:
Emilia Clarke zegt met tranen in haar ogen ‘vaarwel’ tegen Game of Thrones
Sluiten