Seizoen 8 van Game of Thrones zal het bloederigste en dodelijkste seizoen worden

Redactie 2 jul 2018 Entertainment

Het wordt nu toch echt eens tijd dat we ons mogen vergapen al alle pracht en praal van het nieuwe en helaas laatste seizoen van Game of Thrones. We wachten zeg maar al heel lang en we moeten nog veel langer. Om die drang nog pijnlijker te maken, krijgen we dit soort quotes in onze gezichten geschoven.

Onlangs kregen we al te horen dat er een battle gaat plaatsvinden in het achtste seizoen waar ze het langst op hebben zitten werken. ‘Ie duurde 55 dagen lang om te filmen en is daarmee de langste ooit. Zo’n nieuwtjes doet ons goed, maar tegelijkertijd ook totaal niet. Het blijven martelwerktuigen voor ons als we weer nieuwe details horen over het nieuwe seizoen. We want Game of Thrones!

Eeuwige doom

Wat we misschien al stiekem hadden verwacht, komt uit. Sophie Turner, Sansa Stark in Game of Thrones, zei onlangs in een interview met Gold Derby dat seizoen 8 het bloederigste en dodelijkste seizoen gaat worden. Yasss! Nog meer scènes als de Battle of the Basterds en Watcher on the Wall. Tof interview trouwens. Ze zegt ook dat iedereen in de serie nu samen gaat werken om het eeuwige doom, aka The White Walkers, tegen te gaan. Toch zal iedereen op zijn eigen hachje proberen te redden.

Hachje redden

Waarschijnlijk duidt Sophie hier op Cersei. We zagen haar eind seizoen 7 oog in oog te komen staan met een White Walker. Het schrok haar af en ze wilde gaan vechten. Toch wil ze ook de ‘levende’ mensen uitroeien en de heerschappij pakken. Ach ja, we gaan het allemaal zien in het laatste allesbeslissende seizoen. See you next year!

Reageer op artikel:
Seizoen 8 van Game of Thrones zal het bloederigste en dodelijkste seizoen worden
Sluiten