Kijk LALIGA: All Access thuis op de bank bij Van der Vaart of gebroeders de Boer!

jul 08 , 13:06 Films & Series
frank de boer
Op maandag 15 juli dropt op Netflix een nieuwe sportdocumentaire over ’s werelds prestigieuste voetbalcompetitie: La Liga. Om dit te vieren zet ’s werelds grootste online videotheek de voetbalsupporter in het zonnetje. Samen met Frank de Boer, Rafael van der Vaart en Ronald de Boer, checken jij en vier vrienden op vrijdag 12 juli als allereerste LALIGA: All Access.
Na Drive to Survive, Break Point en Quarterback kon een documentaireserie over volkssport nummer #1 niet uitblijven. In de serie wordt een jaar lang achter de schermen bij La Liga gefilmd. In de serie krijg je een exclusief kijkje achter de schermen tijdens het afgelopen seizoen.

Chorizo, bier en La Liga

Rafael van der Vaart en gebroeders de Boer hebben in het verleden onder andere bij Real Madrid, Barcelona en Betis gespeeld. De voetbalveteranen weten dan ook als geen ander hoe de Spaanse voetbalcompetitie werkt. Naast het kijken van de serie haal je met de mannen oude herinneringen op en is er ook tijd voor de vragen die je altijd al hebt willen stellen aan deze legendes. Aanmelden voor de viewing party doe je via de volgende link. Hier vul je in bij wie jullie thuis op de bank willen neerploffen en wat jouw favoriete moment is uit de Spaanse competitie. Omcirkel 12 juli dus alvast groot in de agenda. Netflix kiest tien gelukkige fans uit die samen met de routiniers als allereerste de documentaire kunnen checken!

LALIGA: All Access

Mocht je de grote prijs niet winnen, maar toch wel graag willen kijken moet je gewoon even geduld hebben. Op 15 juli lanceert Netflix de serie voor iedereen. Via welingelichte bronnen kunnen we wel al het een en ander spoileren over LALIGA: All Access. Zo word je als kijker meegenomen in het opmerkelijke seizoen van FC Girona die voor het eerst in haar clubgeschiedenis de Champions League haalt en zie je hoe FC Barcelona legende Xavi Hernández zijn periode als trainer ervaart bij de Catalaanse club.
Om de serie nog aantrekkelijker te maken voor ons als liefhebber van de sport krijgen we op 15 juli ook een kijkje achter de schermen in het dagelijks leven van verschillende prominente voetballers uit de competitie. Onder andere onze eigen Memphis Depay, het Spaanse toptalent Nico Williams en actieve legende Antoine Griezmann, openen hun deuren. Volgens de makers van de serie, wordt La Liga niet alleen op het veld beslist. La Liga is meer dan voetbal en een manier van leven voor vele Spanjaarden. De documentaireserie, gemaakt door Morena Films, bestaat uit acht afleveringen en is meteen ook de allereerste Spaanse sportdocumentaire.
Mocht je na het zien van deze trailer en het lezen van dit verhaal met vier vrienden de allereerste aflevering met Rafael of gebroeders de Boer willen zien? Schrijf je dan hier zo snel mogelijk in en wie weet genieten jullie op vrijdag 12 juli van de vetste sportdocumentaire uit 2024!
Delen met
Ook interessant