Supacell staat pas net op Netflix maar verovert meteen plek 1 in de top 10

jul 03 , 19:58 Entertainment
668511bd22620
Het is voor ons gevoel al een tijdje geleden dat er een serie zó snel op één belandde in de top 10 van Netflix. Toch doet de mysterieuze scifi-serie Supacell dit in een sneltreinvaart. Een goede reden dus om tussen al die EK-wedstrijden door even iets anders te bingen. Wij vertellen je alles over deze nieuwe veelbelovende serie.
Een horror, actiefilm of thriller mag van ons wel eens afgewisseld worden door een goede drama of sciencefiction. Volgens jullie blijkbaar ook, want de serie lijkt een monsterhit te zijn op Netflix.

Supacell

Supacell is een Britse sci-fi serie die zich afspeelt in het rauwe Zuid-Londen. Stel je een groep gewone mensen voor, die opeens superkrachten krijgen. Klinkt cool? Dat is precies wat je in deze serie gaat zien. De helden moeten hun nieuwe gaven zien te managen terwijl ze te maken krijgen met persoonlijke drama's en maatschappelijke uitdagingen. Je kunt veel actie verwachten, maar ook een flinke dosis diepgang met thema's als identiteit en gemeenschap. Supacell geeft het superheldengenre een frisse, diverse draai en is een must-see voor iedereen die houdt van superkrachten, drama en actie.
Supacell is makkelijk te bingen tussen alle voetbalwedstrijden door, want het heeft maar zes afleveringen. Ze duren tussen de 47 en 59 minuten, dus pak die bak popcorn maar alvast.

Cast

Dan vragen jullie je natuurlijk af wie in deze topper van een serie de show stelen. De prachtige Nadine Mills speelt de rol van Sabrina. Je kunt haar kennen van The Strangers. Verder kunnen we de topacteur Tosin Cole ook zien in de nieuwe serie. Waar je hem dan van moet kennen? Van House Party, Bob Marley: One Love, Hollyoaks en Resolution natuurlijk! Volgens ons maakt hij de serie echt af. Tazer is de rol waar Josh Tedeku inkruipt en dat doet hij uitzonderlijk goed. Wij hebben in ieder geval geen redenen om de serie niet te bekijken, dus doen!
Delen met
Ook interessant