Met deze Netflix-hack weet je precies welke film of serie je wilt zien

mei 26 , 18:58 Entertainment
depositphotos 379131526 xl
Je kent het waarschijnlijk wel, je hebt zin om een goeie film te kijken of een serie te bingen, maar je hebt geen idee wat je moet kijken. Gelukkig hebben we een goede Netflix-hack ontdekt, waardoor je gerichter naar een heerlijke film of serie kan zoeken.
We snappen natuurlijk ook dat je bij Netflix op bepaalde categorieën kan zoeken. Toch is er dan nog wel ongelofelijk veel keus. Met deze hack specificeer je zelfs het genre waarin je wilt zoeken. Dat is toch ideaal, of niet dan?

Netflix-hack

Wat moet je dan precies doen om dit voor elkaar te krijgen? We leggen het je gemakkelijk uit. Er bestaan dus schijnbaar bepaalde codes. Deze codes staan voor bepaald (sub)categorie film en series. Dus stel je wilt heel graag een actiefilm kijken, maar eigenlijk het liefst in de vorm van een western. Dan typ je de code 7700 in en voilà alle westernfilms in de categorie actie komen tevoorschijn. Hoeveel codes heb je dan? Nou er bestaan maar liefst 36.000 verschillende codes, dus je kan ongelofelijk specifiek zoeken.

Site

Waar kan je dan precies al die codes vinden? Nou er één site die al veel codes voor jou op een rijtje heeft gezet. Of je nou graag een spannende horrorfilm wilt kijken of graag een komedie knaller, dat maakt niet uit. De site netflix-codes.com helpt je om de perfecte film voor je te vinden met de handige codes.

Hoe te gebruiken?

Tot slot is het ook wel handig om te weten hoe je deze codes kan toepassen. Eén van de manieren is om naar de code te zoeken op de site die graag wilt gebruiken. Typ vervolgens op een tabblad op je laptop of telefoon https://netflix.com/browse/genre/NUMMER. Wat je dan moet doen is op de plek waar NUMMER staat het getal neerzetten dat je wilt toepassen. Dan kan je de juiste film of serie uitkiezen!
Delen met
Ook interessant