Docuserie LALIGA: All Access laat de andere kant zien van de Spaanse competitie

mei 27 , 19:58 Entertainment
schermafbeelding 2024 05 27 103042
Het voetbalseizoen is bijna ten einde. Nog een aantal play-off wedstrijden voor degradatie/promotie voor sommige ploegen en natuurlijk de Champions League finale. Het afgelopen jaar is er bij de Spaanse voetbalcompetitie een extraatje geweest. Een cameraploeg heeft van dichtbij kunnen meekijken hoe het eraan toe gaat bij de LALIGA.
Teams als Real Madrid, FC Barcelona en Sevilla zien we in deze nieuwe documentaireserie van een andere kant. Je moet het eigenlijk zien als een soort Drive to Survive bij de Formule 1.

LALIGA: All Access

De serie gaat over de Spaanse voetbalcompetitie en volgt de teams over het voetbalseizoen 2023/2024. Het afgelopen seizoen kende een hoop bijzondere gebeurtenissen. Denk aan de route van Real Madrid naar de finale van de Champions League. Of de verrassende derde plek van wonderploeg Girona. Ook niet vergeten om op te noemen: het moeilijke seizoen van Sevilla die volgend seizoen sinds lange tijd niet in een Europese topcompetitie spelen. Een Spaans seizoen vol hoogte- en dieptepunten.

Spelers

Naast dat er teams op de voet gevolgd worden, zullen ook een aantal spelers in de spotlight staan. Bijvoorbeeld Ivan Rakitic, de middenvelder van Sevilla die een punt achter zijn carrière zet. Ook spelers Iker Munian van Athletic Club en Jaime Mata van Getafe zijn gevolgd in hun afscheid van het voetbal.

Niet de eerste sport

Het is al vaker gebeurd dat Netflix een serie maakt over de sportwereld. Zoals eerder genoemd is Drive to Survive een erg succesvolle serie op de streamingsdienst over de Formule. Ook de sporten tennis en American football zijn op de voet gevolgd. In B reak Point en Quarterback zijn deze sporten uitgebreid uitgelicht.
Ben je nou erg benieuwd naar de docuserie? Vanaf 19 juli is deze exclusief te zien bij Netflix. Je moet nog even geduld hebben, maar voor de voetbalfans is er nog een EK op komst, dus er is nog genoeg voetbal om van te genieten!
Delen met
Ook interessant