Ted prequel-serie van Seth MacFarlane belooft heel veel goeds

dec 03 2023, 16:01 Entertainment
404643184 263602346692163 4899462426893579289 n
Leuks nieuws uit entertainmentland, Seth MacFarlane, het genie achter Ted brengt ons een prequel-serie die ons meeneemt op een nostalgische reis door de volwassen jaren van ons favoriete duo: Ted en Johnny. De serie zal begin 2024 op Peacock verschijnen en het belooft een epische reis te worden door de tienerjaren van onze favoriete ordinaire teddybeer en zijn sidekick.
Je ben getuige van de hilarische en hartverwarmende momenten die de onafscheidelijke band tussen de grofgebekte teddybeer en zijn beste maat vormgaven. Het is voor fans alsof je in een tijdmachine stapt en de oorsprong herbeleeft van de iconische vriendschap waar we allemaal stuk om zijn gegaan een aantal jaar geleden.

Hype

De serie belooft zich te verdiepen in het achtergrondverhaal van Ted en Johnny en ons inzicht te geven in hun tienercapriolen en de eigenzinnige gebeurtenissen die het toneel vormden voor hun volwassen avonturen. De kenmerkende humor van MacFarlane zal zeker centraal staan, dus bereid je voor op ouderwets buikpijn krijgen van het lachen.

Plot

Geïnspireerd door MacFarlane’s eigen tienerescapades in Boston, ontvouwt de serie het volledige achtergrondverhaal van Ted en de jonge Johnny. En je kent deze twee: ze doen alles samen. De middelbare school overleven (inclusief de meest ongemakkelijke lessen, zoals seksuele voorlichting) tot het proberen indruk te maken op de dames en zelfs voor het eerst proberen te blowen: het is een achtbaan door hilarische en herkenbare momenten.


Lekkere cast

De cast is van topklasse, waarbij Max Burkholder in de schoenen stapt van een 16-jarige John Bennett, ondersteund door Scott Grimes en Alanna Ubach als zijn ouders en Giorgia Whigham als zijn neef Blaire.
Zorg ervoor dat je 11 januari in je agenda markeert, want dan gaat " Ted " in première op Peacock. Er zullen zeven afleveringen van 30 minuten verschijnen. Dus app je maten, haal bier in huis en bingen die hap! Benieuwd geraakt? Check vooral effe de trailer hieronder.
Delen met
Ook interessant