Voortaan gooi je alleen nog maar 180's in stijl met het Supreme Dart Board

sep 23 2023, 19:30 Entertainment
hoplijk
De nieuwe Fall/Winter 2023 collectie van Supreme is gisteren gedropt. Er is één ding wat ons erg opviel, het Supreme dartbord. Zien we Michael van Gerwen hier binnenkort 180’s op gooien? Wij lichten het item in ieder geval uit voor je.
Als het op dartborden aankomt. Is het Supreme Dart Board de beste van het beste voor dart liefhebbers. Het is niet zomaar een standaard dartbord, het is een geheel nieuw niveau van geweldig.

Decoratieparel

Allereerst moet je de esthetiek waarderen. Het heeft die onmiskenbare Supreme-stijl, je weet wel dat iconische rood-witte logo dat praktisch een statussymbool is in de fashionwereld. Waar ga jij hem ophangen? In je schuur, mancave of toch gewoon je woonkamer? Het is niet alleen maar een decoratie het is jouw go-to voor serieuze dartwerp actie.

Geen bounce-outs

Maar het gaat niet alleen om de looks, het gaat bij een dartbord natuurlijk ook om de prestaties. Het Supreme Dart Board is qua kwaliteit van topklasse, wat we onderhand gewend zijn van het merk uit New York. Het bord is gemaakt van de beste materialen, waardoor je darts blijven hangen waar ze horen te zitten. Geen frustrerende bounce-outs meer die je spel compleet verpesten. Met deze bad boy krijg je elke keer dat je gooit precisie en nauwkeurigheid.

De show stelen

Wat nog cooler is, is dat het wordt geleverd met een set darts die ook zijn voorzien van het Supreme-logo. Laten we eerlijk zijn, wie wil er nu niet met stijl pronken met zijn dart vaardigheid? Het supreme Dart Board is niet alleen voor de gemiddelde spelletjesavond, het is een statement piece. Of je nu met je maten speelt, je skills laat zien net zoals in je plaatselijke kroeg of gewoon je aim oefent, dit dartbord is de juiste keuze.
Zoals bij elke drop van Supreme, is het een collectors item. Supreme rommelt niet als het om gelimiteerde releases gaat, dus je weet dat je iets speciaals in huis haalt. Het is het soort item dat een gespreksstarter zou worden wanneer iemand je mancave, gamekamer of natuurlijk je woonkamer binnenloopt Je moet wel wat centjes voor over hebben om de blits te kunnen maken met dit item, het dartbord staat te koop voor 500 dollar.

Supreme x Winmau Dartboard Set will release for Week 5 🔥 Who's grabbing one? 👀 Details: Darts cabinet with custom logo dartboard and dual scoreboards. Two sets of three logo darts included. Sold as a set.

Image
Image
247
Reply

Supreme®/Winmau® Dartboard Set Releasing in store and online this Thursday, September 21st, Japan/SK on Saturday. Darts cabinet with custom logo dartboard and dual scoreboards. Two sets of three logo darts included. Sold as a set.

Image
Image
Image
Image
186
Reply
Delen met
Ook interessant