Sexy Stories: tijd voor een heerlijk potje duo-masturberen!

mei 20 2021, 20:00 Entertainment
womanizer wow tech iadsz1pcr74 unsplash
In Sexy Stories nemen de eigenaresses van Pink Sheets je mee in de wereld van de high-class escort . In de vorige column gaven Amy en Esmee je tips over hoe je de ultieme SM sessie in elkaar zet. Deze keer een verhaal over een spannende masturbatie avontuurtje. De komende episodes kun je rekenen op seks, juicy stories, spannende avonturen en tips om je eigen seksleven tot een hoger niveau te tillen!
Door de uitbraak van corona hebben ook wij 6 maanden onze deuren moeten sluiten. Nu we vanaf deze maand Pink Sheets weer mogen openen, laten we je dan ook graag meegenieten van dit verhaal, waarin een van onze dames vertelt over haar spannende date.

Verwennerijtje

Zo nu en dan verwen ik mezelf met een goede vibrator. Een vrouw moet zichzelf goed onderhouden, nietwaar? Dat de meeste vrouwen nog steeds een beetje gek opkijken van masturberen vind ik jammer. Er is namelijk niets zo fijn als een schokkend goed orgasme! Ik vind het heerlijk om nieuwe speeltjes te kopen en die dan samen met mijn klanten uit te testen. Op deze manier hebben we er meteen allebei wat aan. Vandaag ga ik naar een van mijn vaste klanten, Arnold. Het leuke aan hem is, is dat hij niet alleen zijn eigen hoogtepunt belangrijk vindt maar daarnaast ook aan mijn wensen denkt!

Trillende verrassing

Ik stap in de auto, zet de radio lekker hard aan en trap het gas in. Een uur later arriveer ik op mijn bestemming en klop ik bij hem aan. Hij begroet mij warm en hartelijk. Ik word altijd blij als ik zijn twinkelende ogen zie. Hij schenkt een goed glas wijn voor me in en we praten wat bij. 'Ik heb iets voor je mee genomen', lach ik wat ondeugend naar Arnold. Hij springt op van blijdschap. ‘Is het wat ik denk dat het is?’ ‘Ik denk het wel’, zeg ik met een lach. Ik tover een nieuwe vibrator uit mijn tas. Hij gaat achter mij staan en fluistert in mijn oor dat hij die met alle liefde wil uittesten met mij.
giphy 6 1

Hoogtepunt

Hij pakt mijn hand en begeleidt me naar de slaapkamer. Hij kust me in m’n nek waarna hij voorzichtig mijn jurk losmaakt. ‘Wat ben je toch mooi!’, complimenteert hij me. Hij kleedt me langzaam uit en gaat al zoenend steeds een stukje verder naar beneden tot hij zijn bestemming bereikt. Ik voel zijn zachte tong die hij zachtjes heen en weer beweegt. Heerlijk! ‘Zullen we je nieuwe aanwinst er maar even bij pakken?’, vraagt Arnold? ‘Met alle plezier!’, antwoord ik. Hij zet de vibrator aan en ik voel de heerlijke trillingen door mijn hele lichaam. Arnold weet precies wat hij doet en beweegt de vibrator zo dat al mijn gevoelige plekjes worden geraakt. Niet veel later kom ik zeer intens klaar. ‘Ik vind je zo geil als je geniet’, zegt hij. Uiteraard zorg ik ook voor zijn hoogtepunt. Ik laat me langzaam boven op hem glijden en we genieten van een heerlijk potje lakens-worstelen. Helaas gaat de tijd snel als je het naar je zin hebt. Mijn tijd zit erop, ik neem afscheid van hem en geef hem een dikke kus. Tot over 2 weken!
Tip: Wist je dat er ook veel speeltjes zijn voor mannen ? Probeer het eens uit tijdens het masturberen, het zal je seksleven zeker een boost geven!
Delen met
Ook interessant