Onzichtbare stalker terroriseert ex-vriendin in The Invisible Man

nov 17 2023, 19:55 Entertainment
wo fjdiy9da hd
We gaan even terug naar 2020, voor zo’n beetje de gehele wereldbevolking een jaar om gauw te vergeten. De coronapandemie kwam om de hoek kijken en heel de wereld moest thuis gaan zitten. Toch is er iets positiefs gebeurd in dat jaar, want de film The Invisible Man kwam toen uit. Check deze geweldige film op Netflix! Vanaf nu te zien, dus gelukzakken zijn we!
Boffen wij even, want dit is er eentje voor je watchlist hoor. De film gaat over Cecilia, die lang in de handen van een gewelddadige ex was. Cecilia weet te ontsnappen, maar haar ex-liefje pleegt zelfmoord. Wanneer de gewelddadige man na zijn dood zijn vermogen aan Cecilia nalaat, denkt zij dat de dood in scène is gezet.

The Invisible Man

In The Invisible Man krijgen we het verhaal te zien van Cecilia Kass, wiens ex nogal losse handjes had. De beste man heeft echter zelfmoord gepleegd, waardoor Cecilia eindelijk verlost is van de gewelddadige ex. Tenminste, dat dacht ze. Want na de dood weet een onzichtbare entiteit binnen de kortste keren het leven van Cecilia te ruïneren. En zie daar maar eens mensen van te overtuigen, dat je een onzichtbare man achter je aan hebt. Mensen zullen je ongetwijfeld voor gek verklaren.

Cast

Bij een ijzersterke film, hoort ook een ijzersterke cast. En zo is dat ook hier het geval, want de hoofdrolspeelster is niemand minder dan Elisabeth Moss, bekend van haar hoofdrol in The Handmaid’s Tale. Ook zo’n dijk van een serie. Ook Storm Reid, van onder andere de serie The Last of Us en Aldis Hodge van Straight Outta Compton schitteren in deze sci-fi horrorfilm. De film was in 2020 al een hit, en op Netflix gaat ‘ie ook al als een trein. Na de release op de streamingsdienst schoot ‘ie de top 10 films in Nederland binnen en staat nu op een keurige tweede plek. Als dat geen reden is om de film te checken, weten wij het ook niet meer. Benieuwd geworden naar de film? Trailer zie je hieronder!
Delen met
Ook interessant