Binnenkort liefdesverklaringen in de vorm van Louis Vuitton-koffers

sep 05 2023, 15:55 Entertainment
depositphotos 170054754 s 1
Man, ze zijn weer enorm creatief geweest bij Louis Vuitton. Het wereldberoemde designermerk heeft iets nieuws gevonden om op een ludieke manier een aantal knaken te verdienen, iets waar ze bij LV wel raad mee weten. Binnenkort kan je de naam van jouw geliefde in (kleine) Louis Vuitton-koffers halen. Als dat geen magnet is voor de Dubai chimi's, dan weten wij het ook niet meer.

Alfabet

Met deze reeks brengt Louis Vuitton, zoals we van ze gewend zijn, een luxe en tevens extravagante kofferserie uit om ‘Ik hou van jou’ te zeggen tegen jouw geliefde in Louis Vuitton-koffers. Deze ongekende serie van 26 stuks in lettervormige mini-koffers kost wel wat. Wellicht iets meer dan de gemiddelde man als handgeld ziet. Het kostenplaatje van zo’n koffertje is zo'n 8000 piek. Om ‘Ik hou van jou’ in deze vorm van Louis Vuitton-koffers te zeggen, kost je dus alles bij elkaar zo’n 88.000 gouden dukaten. Je moet wat om je vrouw tevreden te houden.

Design

In eerste instantie had Louis Vuitton het idee deze alfabetkoffers van kleurrijke binnenkanten te voorzien, zo vond HighSnobiety uit. Uiteindelijk is gekozen voor het beige interieur, net zoals de meeste LV- koffers. Natuurlijk houdt LV het herkenbare patroon aan de buitenkant in stand, zodat de stijl van het merk behouden blijft. Voor de ekte ekte Louis Vuitton-liefhebber, zullen we maar zeggen.
Onlangs kwam LV trouwens met een nieuwe tas op de proppen, eveneens een shine-exemplaar voor de fan van het Franse merk.

Release

April 2024 is het moment daar, dan worden ze gereleast. Als je echt niet kunt wachten op dit moment, zorg er dan voor dat je een Louis Vuitton-VIP wordt, zodat je een betere kans maakt op dit exclusieve product. En wie weet ligt er een leuke deal in het verschiet, mocht je het complete alfabet willen inslaan.
Delen met
Ook interessant