De nieuwe iPhone Xr komt eraan en wij zijn fan

okt 09 2018, 16:20 Entertainment
7a56b3e9 73f1 447a a2f6 82ec4a896600 180913 iphone xs xr config contentvisuals 03c design xr 570x400px
Het is fijn wanneer je telefoon doet wat jij wilt. Soms is het net een mens, met goede en slechte dagen. Hoewel een mens vervangen vrij gruwelijk is, is dat met een telefoon gelukkig niet het geval. Af en toe ben je toe aan iets nieuws. Sowieso omdat technologie zich blijft doorontwikkelen. Zo ook bij Apple. De Iphone Xr komt eraan, maar wat kun je er nou eigenlijk mee?
De iPhone XR heeft een 6,1-inch Liquid Retina display, deze is een slagje groter dan die van de Iphone 8 plus, maar dan in een kleiner formaat telefoon. Apple zelf spreekt over het meest geavanceerde LCD-scherm ooit gemaakt. Dat is nogal een uitspraak. Wat ook chill is, is dat deze iPhone in vele bonte kleuren te krijgen is. Zo heb je een rode, gele, witte, blauwe en een koraalblauwe. Ook nice, die telefoon kun je draadloos opladen. Geen gekut meer met snoertjes, want ook de oortjes zijn draadloos.
2200978 1536781960140 naast formulier
Foto: Apple

Camera

We willen mooie kiekjes maken voor op Instagram, dat is met de Xr geen probleem. Door de innovatieve sensor die gebruik maakt van de ISP en de Neural Engine krijg jij de allermooiste plaatjes. Je kan met deze foon goed werken met dieptes in portretfoto's. Zo is je vriendin haarscherp en de achtergrond lekker vaag. Pleur maar op Facebook vriend.

Bionic chip

De foon heeft superpowers door de Apple's A12 Bionic chip onder de motorkap. De slimste en krachtigste chip die een telefoon kan hebben. Zo is die lekker vlotjes. De Xr draait op op iOS 12, het nieuwste besturingssysteem van Apple. Het systeem bevat het zogenaamde Augmented Reality, waarmee je bijvoorbeeld je huis digitaal in kan richten, virtueel door een stad kan waggelen waar je nog nooit bent geweest en zelfs een nieuwe tatoeage kun je virtueel laten zetten. Doet ook een stuk minder pijn.
De Iphone is verkrijgbaar in versies van 64GB 128GB en 265GB. Preorder de nieuwe iPhone Xr bij KPN . Dat kan vanaf 19 oktober.
Delen met
Ook interessant