Brouw thuis je eigen bier met de gruwelijke MiniBrew

mrt 23 2016, 20:00 Entertainment
minibrew 1
Ben jij een echte bierliefhebber en ben je toe aan iets nieuws en revolutionairs? Dan hebben we heel goed nieuws voor je, want met deze mini bierbrouwer kun je voortaan je eigen biertjes brouwen. Deze zogenaamde MiniBrew is bedacht door vier gasten uit Utrecht die wel van een lekker pilsje houden. De bierliefhebbers zochten een nieuwe manier om te kunnen genieten van hun favoriete bieren en besloten om zelf aan de slag te gaan met graan, hop en gist. Het resultaat is deze stijlvolle mini bierbrouwer waarmee je jouw perfect biertje kan brouwen.
Je kiest zelf welke ingrediënten je wil gebruiken en welke brouwmethode je toepast. Heb je zin in een frisse weizen of ga je toch liever voor een vol bockbiertje? Het kan allemaal. Met behulp van een handige app kun je het apparaat bedienen en zo de smaak creëren waar je naar op zoek bent. Je moet alleen wel geduld hebben, want het duurt ongeveer een week voordat je kan genieten van je eigen brouwsel. Gelukkig heeft hij een flinke tank en wordt je wachten beloond met vijf liter overheerlijk bier.
Met behulp van crowdfunding hebben ze ruim 110.000 euro opgehaald en dat is genoeg om hem in productie te late gaan. De verwachting is dat hij nog voor de zomer op de markt komt en gaat ongeveer 1.700 euro kosten. Best wel prijzig, maar dan kun je wel je vrienden een zelf gebrouwen biertje voorzetten. Geniaal!
Delen met
Ook interessant