Belgisch stel wordt na bruiloft thuis ontvangen met ruim 650 kratten bier

jul 09 , 11:02 Entertainment
bier bier
Als jouw beste maat gaat trouwen kun je natuurlijk een luxe fles champagne of cheesy koffiemok met dé huwelijksfoto cadeau doen, maar veel leuker is om 650 kratten bier in de voortuin te zetten. Dat dacht de familie van Arnout en Florence ook. In het Belgische Berlare werd het huis van het pasgetrouwde stel gebarricadeerd met de kratten.
Voor Arnout moet het een huwelijksdag om nooit te vergeten zijn geweest. Natuurlijk door een stomende huwelijksnacht en knalfeest met de mensen om wie je geeft, maar vooral ook door de goudgele bruidsschat. Om het huis van het stel is een tweede muur gebouwd met circa 650 kratten pils. De kratten zijn geregeld door een familielid met slijter als schoonbroer. In totaal mogen Arnout en Florence zich gaan bezatten aan bijna 16.000 flesjes bier.

Fort Jupiler 

Om 650 kratjes bier even te verplaatsen heb je wel wat handjes nodig en met het huwelijkscomplot helpt heel de familie mee. Familielid Stijn Vande Meirssche vertelt lachend: ''Het is een klus waar we ruim drie uur aan bezig zijn geweest, maar het resultaat mag er zijn!'' Hoe het koppel fort Jupiler zelf heeft ontvangen is onbekend, maar met het statiegeld van ongeveer 16.000 flesjes á € 2400 zullen ze er waarschijnlijk wel om kunnen lachen. 
Naast de ludieke grap an sich, hebben de familieleden en vrienden van Arnout en Florence nu ook gewoon een manier gevonden om vaker langs te komen. De kratten bier zijn natuurlijk niet voor eeuwig houdbaar. Met het gegeven dat de gemiddelde Belg 4,4 liter bier per jaar drinkt moet er flink worden doorgedronken om de in totaal 4000 liter bier zo snel mogelijk soldaat te maken. Naast veel geluk, wensen we het pasgetrouwde stel en aanhang dan ook heel veel succes met het opruimen van fort Jupiler. Mochten zij bij het laatste hulp nodig hebben staat een mailtje naar de redactie vanzelfsprekend vrij!
De beelden van deze ludieke actie check je bij onze vrienden van HLN
Delen met
Ook interessant