Dit zijn drie van de duurste hotels ter wereld

redactie 25 Feb 2019 Entertainment

Hoe lekker is een all-inclusive vakantie in een hotel. Heerlijk vanuit je hotelbed, kruipend naar je strandbedje. Zonnebril op en de hele dag liggen maffen. Daar sparen we dan ook het hele jaar voor. Dus dan mag je jezelf ook goed verwennen. Maar voor sommige hotelkamers moet je toch nét effe wat langer doorsparen. Hier zijn drie van de duurste hotels van de wereld.

The Ritz- Carlton, Tokyo

In dit hotel spreek je uiteraard niet over een kamer, maar over een suite. Deze Suite is zo’n 220 vierkante meter groot en biedt een prachtig uitzicht over de skyline van Tokyo, Mount Fuji en Roppongi Hills. Een nachtje slapen kost je ruim zeventienduizend euro. Maar goed, dan heb je wel genoeg ruimte voor workouts in hotelkamer. Oh, en heb je dorst? Bestel dan vooral een lekkere ‘diamonds are forever-Martini’. Is superlekker én maar 12.498 euro. Pas wel effe op dat je de Bulgaridiamant niet doorslikt.

Foto: The Ritz- Carlton

Four Seasons Hotel, New York

Degenen die graag veel te veel geld betalen voor een nachtje luxe zijn hier op het goede adres. Voor muren ingelegd met parelmoer, prachtig uitzicht, een suite met maar liefst negen kamers én kogelvrij glas betaal je zo’n 24.302 euro. En dat terwijl je het grootste gedeelte van je tijd je ogen dicht hebt. Zonde toch? Nou ja, mocht je toch nog trek hebben in dit hotel, dan zal je niet worden teleurgesteld. Het is met recht prachtig te noemen.

hotel
Foto: Four Seasons

President Wilson, Genève

Voor een nachtje in dit luxueuze hotel mag je de portemonnee omkeren, binnenstebuiten keren en uitknijpen. Een overnachting in dit hotel wordt het duurste nachtje van je leven. Het is zelfs het duurste hotel van de wereld, met een prijskaartje van 49.000 euro Daar krijg je dan uiteraard ook wel wat voor terug. Zo kan je een verfrissende ochtendduik nemen in zwembaden van marmer en beschik je ook hier over een prachtig uitzicht over de Zwitserse stad. We zitten nog steeds te wachten op een kortingsactie bij vakantieveilingen, maar laten we daar maar niet van uit gaan.

Hotel
Foto: Travelvalley

Accor Hotels

Mocht dit toch enigszins buiten budget vallen, dan moet je eens kijken bij Accor Hotels. Hier zit altijd wat voor je bij, want met hotelketens als Mercure, Ibis en Novotel kan het niet anders of je hebt er ooit wel eens een nachtje gelogeerd. Heerlijke zachte bedden, uitermate relaxte badkamers én een meer dat uitstekend ontbijt-fitness faciliteiten. Als je veel op reis bent, dan wil je je af en toe ook uitleven in de sportschool. Uit onderzoek is gebleken dat de loopband nog altijd het meest gebruikt wordt in de fitnessruimte. Maar workouts in hotelkamer zijn ook populair, want een vijfde van de mensen doet gewoon oefeningen in de hotelkamer. Kan ook gewoon! Als je het hele onderzoek wil lezen moet je even op het linkje in de zin hierboven klikken. Joe!

In samenwerking met Accor Hotels

Reageer op artikel:
Dit zijn drie van de duurste hotels ter wereld
Sluiten