De 18 dingen bij seks die vrouwen in extase brengen

Redactie 12 dec 2017 Entertainment

Vanaf onze 18e verjaardag wordt ons leven tussen de lakens pas echt een beetje interessant. En dat maakt het ‘t perfecte nummer voor deze lijst met dingen waar de dames dol op zijn tijdens de rampetampsessies met jou. Knoop de volgende punten in je oren, want dit zijn de dingen waar vrouwen wild van worden.

1. Zoenen

De drijvende kracht en grote stimulator achter in de sekswereld. Het kan de kansen op honk 2,3 en 4 maken of breken. Niets is een grotere afknapper dan iemand die niet kan zoenen.. Hou die tong een beetje in bedwang. Afhankelijk welk stadium je zit, voelt helemaal geen tong als de brave basisschoolleerling maar te veel tong ben je weer dat groentje op de middelbare. Als je nog twijfelt wat de beste balans is sla je al een flater.

2. Knabbelen

Wil je jouw vrouwtje zo nat als de Waddenzee maken en klaarmaken voor een intensief staaltje actie? Start bovenaan. Zuigen en zachtjes bijten in de nek en het oor, vinden de dames ongelooflijk opwindend. Zorg wel dat je niet te lang blijft hangen op dezelfde plek. Je wilt dat je meisje eruitziet alsof ze een masterclass genieten heeft bezocht, niet dat ze wordt gezien als een freak of nature.

3. De hongerige blik in je ogen

Sommige vrouwen klagen over hun man die de hele tijd geil is, maar het tegenovergestelde is vele malen erger. Niemand houdt van een slappe minnaar. Oogcontact tijdens de daad is altijd een goed idee.

4. Langzaam uitkleden

Wanneer een vrouw opgewonden raakt, heeft ze vertrouwen in haar uiterlijk en vertrouwen is een zeer aantrekkelijke eigenschap in een partner. Wanneer ze zelfverzekerd genoeg zijn om zich stuk voor stuk plagend uit te kleden, neemt de temperatuur exponentieel toe.

5. De regel van de tepel

Vrouwen hebben tieten en willen graag dat je met ze speelt, erop zuigt en ze misschien zelfs plaagt met je tanden. De roze genotsknopjes zijn ook vaak erg gevoelig, net als het tepelhof. Zoals je van je oudere broer nog wel kunt herinneren is draaien absoluut ‘not done’, tenzij erom gevraagd wordt natuurlijk.

6. Voorspel, heel veel voorspel

Vrouwen leggen evenveel nadruk op het voorgerecht als op het hoofdgerecht. Laat ze genieten van fysieke aandacht over het hele lichaam en ze zullen je kostelijk belonen. Voor wat hoort wat. Dus schuw je niet en ga op ontdekkingstocht.

7. Aanbid de clit

Met volle overgave! Een zeer groot aantal vrouwen krijgt geen vaginale orgasmes, hoe volleerd de mannen ook te werk gaan. Dus een man die vol passie en vakkundig de clitoris stimuleert, zal het beste resultaat behalen. De mannen die moeite hebben met de routebeschrijving kunnen altijd Google Maps raadplegen.

8. Een man zien steigeren

Vrouwen weten dat de meeste mannen al hard worden van een goed getimede knipoog. Maar als ze weten dat zij degene zijn die deze reactie in jou hebben veroorzaakt, dan overstroomt de dam. Het is een van de meest opwindende en sexy gevoelens die een vrouw kan ervaren. Je weet dus wat je te doen staat met je ODOL.

9. Poedeltje naakt zijn met haar kerel

Het vergt voor sommige wat cojones, maar je vrouwtje vindt het heerlijk erotisch om samen als Adam en Eva volledig zonder lichaamstextiel op een berenvel te liggen voor de brandende open haard, terwijl je ze druiven voert. Of oké, in bed of op de bank is ook al voldoende.

10. Penetratie

De meest volledige persoonlijke sensatie. Een vrouw die een man voelt binnen dringen en zich compleet een voelt met hem. Volgens wel ingevoerde bronnen, vinden de dames geen enkel gevoel beter dan dit ooit. Daarin zitten we volledig op een lijn met de ondeugende jonkvrouwen.

11. Zweet

Geen enkele meid wordt wild van een random dude die gutsend van het zweet door de sportschool banjert. Wel worden de Janes van de wereld hondsdol om het zweet te zien, te voelen en te proeven van de man die zich ontpopt tot hun Tarzan van de slaapkamer.

12. Fluisteren

Luide, oorverdovende sekspraat kan leuk zijn, maar passievol gefluister in het oor als je haar vol overgave neemt, duwt vrouwen volledig over het randje. Zorg er dan tijdens de daad wel voor dat je geen dodelijke opmerkingen plaatst en de sfeer als sneeuw voor de zon verdwijnt. “Je lijkt zo een beetje op je vriendin Jennifer”, is dus geen aanrader.

13. Als een man niet meer kan praten

Ook dit is er weer een die de vrouwtjes doet smelten. Als je als man enkel nog serieus gekreun kunt produceren, weet je wifey dat ze het werk goed doet.

14. Als een vrouw zich als een ware seksgodin voelt door een man

Een vrouw vindt het hot als een man vertelt dat ze precies weet wat ze moet doen om hem tot een knallend hoogtepunt te krijgen. Iedereen wil geweldig zijn in bed. En een echte verleidster is meer dan gelukkig om de gunst terug te geven.

15. Het harde, snelle vluggertje

Waar we net nog ‘voorspel’ zeiden, kan het af en toe ook doodleuk zonder. Als het betekent dat de ondeugende meiden een dampende, atletische en intense rol in het schouwspel krijgen, kan het niet hard en snel genoeg zijn. Vooral als ze erg gestrest zijn vinden de vrouwen het geen enkel probleem.

16. Bovenop zitten/liggen

Dan voelt een vrouw zich machtig om een man te berijden als een ware seksgodin. Zij bepaalt het ritme en de sensuele bewegingen. Dat geeft haar de macht en controle tijdens seks, wat het beest in het normaal zo onschuldige meisje naar boven brengt.

17. Het orgasme

Het ultieme hoogtepunt voor beiden, dus zou het te alle tijden je doel moeten zijn om jullie beiden op dat station af te zetten. De aarde lijkt onder je door te draaien en de werkelijkheid staat even stil. Je verliest jezelf volledig voor een moment, wees dus geen egoïstische lul en laat je chimeid meegenieten. En dan nog iets. Wat vrouwen ook zeggen, stiekem houden ze van je vochtige sappen. Ook al zeggen ze dat het anders een zooitje is en ranzig smaakt. Maar het haalt de pure dierlijke lust in de ondeugende dames naar boven als een man in of op haar schiet. Zolang je natuurlijk maar inzet toont en voorzorgsmaatregelen neemt.

18. Nagloed

Opletten mannen. Voor een vrouw is er geen dieper bevredigend gevoel in de wereld dan post-coïtale gelukzaligheid. Samen liggen in het zweterige, uitgeputte mangel van ledematen. De terugkeer op aarde en de stroom van gedachten en emoties. En misschien nog wel het belangrijkste voor een vrouw: het delen van het meest intieme moment met iemand. Dus mannen, zorg dat je het van begin tot eind met volle overgave afrondt. Daar scoor je punten mee waarmee je kostje voor altijd gekocht is. De ringen en kinderwagen volgt vanzelf.

Reageer op artikel:
De 18 dingen bij seks die vrouwen in extase brengen
Sluiten