OnlyFans-ster Corinna Kopf verdiende meer dan 1 miljoen in twee dagen

Blonde haren, blauwe ogen, een goddelijk lichaam en ook nog eens een gamergirl. Een schoonheidsideaal voor een heleboel mannen. Een lust voor het oog. En daar zijn haar 6.7 miljoen volgers op Instagram het vast mee eens. Om nog maar over de abonnees op haar OnlyFans-account te zwijgen. Maak kennis met Corinna Kopf.

Nou ja, maak kennis… Grote kans dat jij deze blonde stoot al eerder bent tegengekomen. Maar voor het geval dat niet zo is, helpen wij je een eindje op weg. Geloof ons: it’s worth it. De 26-jarige Corinna is YouTuber, streamer en Instagram-influencer. Ze is een vast lid in de VlogSquad-groep van de bekende YouTuber David Dobrik. Sinds 2015 maakt de blondine deel uit van deze groep. Ze liet dan ook ooit de tekst ‘David’s Vlog’ op haar vinger tatoeëren.

OnlyFans

Dat Corinna een enorme fanbase heeft, is ondertussen wel duidelijk. Daar heeft ze dan ook goed gebruik van gemaakt. Met het aanmaken van een account op OnlyFans wist deze hottie namelijk een heleboel mannenharten te veroveren. In een YouTube-video van David Dobrik vertelt Corinna meer dan 1 miljoen dollar te hebben verdiend in de eerste 48 uur dat haar account live stond. Een gedeelte van deze verdiensten nam zij mee naar het casino, waar ze vervolgens met nog eens 30.000 dollar extra de deur uit liep.

Helaas hebben we geen beeldmateriaal van haar posts op OnlyFans. Maar met teksten als ‘i might finger myself and send it out, im feeling crazy en ‘always sad but always horny – resent a picture of me with cum all over my face to your messages’ kun jij zelf wel inbeelden wat hierbij te zien is. Op Instagram laat Corinna overigens ook niet veel aan de verbeelding over hoor. Maar goed, genoeg geschreven over Corinna. Het is tijd om naar wat lustopwekkende plaatjes van deze bloedmooie vrouw te kijken. Niet kwijlen, hé!

Reageer op artikel:
OnlyFans-ster Corinna Kopf verdiende meer dan 1 miljoen in twee dagen
Sluiten