Feestend de feestdagen door bij Club Mad Fox

Redactie 23 dec 2017 Entertainment

Er zijn in onze hoofdstad genoeg clubs waar je in een groezelige kelder met een stroboscoop op je kledder tot de vogeltjes beginnen te fluiten kunt beuken, maar een chique club waar iedereen netjes gekleed gaat had onze hoofdstad eigenlijk nog niet. Tot Club Mad Fox haar deuren opende!

Bij uitstek een plek om je kerstmaaltijd te verwerken. Dan ga je gelijk naar een van de beste clubs van Nederland, want Mad Fox won de Hospitality & Style op de Entrée Awards. Dat kun je weer zien als de Oscars voor uitgaand Nederland.

We kunnen goed los tijdens de kerstdagen. Om te beginnen op 24 december op kerstavond. Misschien heb je een borreltje bij familie gehad, er zit al wat alcohol in het vat en dat smaakt naar meer. Wellicht doe je het rustig aan en moet je fit zijn voor de brunch op eerste kerstdag, snappen wij ook. Je kunt niet altijd de bloemetjes buiten zetten.

Slumber party in Club Mad Fox

Bewaar je energie dan in elk geval voor de Slumber Party op 2e kerstdag. Dan gaat het dak er een partijtje af worden geblazen hoor jongens. Deuren openen om 23:00 uur en het gaat door tot in de uurtjes dat de bakker alweer een tijdje zijn brood staat te bakken.

En dan hebben we natuurlijk nog oud & nieuw. Het moment waarop er gepiekt moet worden. Bij Mad Fox gebeurt dat dan ook tot heel laat in de ochtend, want hier staat geen eens een eindtijd genoemd. Dan weet je dat je grof geschut mee moet nemen.

Voor alle avonden geldt dat er geen kaartverkoop geldt, dus iedereen kan gewoon aankomen hoppen bij de deur. Mocht je verzekerd willen zijn van een tafel en een goede plek in de club, dan moet je gewoon een tafeltje reserveren via reservations@madfoxclub.com. Maak er wat moois van in Club Mad Fox feestende partybroeders!

Reageer op artikel:
Feestend de feestdagen door bij Club Mad Fox
Sluiten