Luxueuze bunker houdt jou veilig als het einde der tijden nabij is

Redactie 24 mrt 2017 Entertainment

De Maya’s voorspelden dat in 2012 de wereld zou vergaan, we wierpen net een blik op de kalender en daaruit blijkt dat het ondertussen alweer 2017 is en we nog steeds bestaan. Die voorspelling kwam dus net niet uit.

Dat betekent echter niet dat er helemaal geen mensen meer zijn die geloven dat de aarde zal vergaan. In Amerika vinden Doomsday Preppers veel aanhang. De Preppers zijn mensen die het einde van onze wereld voorspellen en zich er graag op willen voorbereiden voordat het te laat is. Groot gelijk hebben ze, als het zover komt.

De Amerikanen waren de vorige eeuw verwikkeld in de Koude Oorlog met de Sovjet-Unie, onze oudere lezers zullen zich dat nog wel herinneren. De dreiging van kernwapens was toen zeer reëel en er werden bunkers gebouwd om een aanval van kernwapens te kunnen overleven.

Ergens in de staat Kansas hebben enkele Doomsday Preppers zo’n schuilhol gevonden en gekocht zodat ze goed zouden zitten als het einde der tijden nabij is. Maar daar lieten ze het niet bij: ze bouwden het 60 meter diepe complex om tot enorm luxueuze bunker waar ze vijf jaar kunnen overleven zonder hulp van buitenaf!

Deze mannen zijn de beroerdste niet en wilden hun holletje graag delen. Je betaalt dan wel €2.000.000 voor een appartementje. Er is plek voor zo’n 75 mensen en de bunker is van alle gemakken voorzien. Denk hierbij aan een spa, zwembad, fitnessruimte en theater! Wees ook niet bang dat je kinderen een achterstand oplopen: er is ook een school aanwezig. Dit is overleven voor de elitaire angsthazen.

Reageer op artikel:
Luxueuze bunker houdt jou veilig als het einde der tijden nabij is
Sluiten