De typische koffiezaakjes zijn al een tijdje overgenomen door de hipster barista’s met de baardjes, knot op het hoofd en tattoos. Ze hebben nog net niet hun Filosofie-diploma aan de muur hangen. Voor de één irritatie en de ander voelt zich er helemaal thuis, ja we hebben het tegen jou met je bizon schedel aan de muur.

In Amerika is een coffeeshop opgezet die zich niet leent aan de hipster-koffie cultuur maar écht aan al onze eisen voldoet. In de toepasselijk genaamde “Bikini Bean Espresso” wordt je dagelijks caffeineshot bezorgd door een chick in bikini en soms zelf topless. Do we need to say more?

De eerste Bikini Bean Espresso is geopend in Spokane, Washington, en zorgt voor veel controverse. Boeit ze geen f*ck. Op de website zegt oprichter Carlie Jo het volgende:
“As the first bikini barista shop in Arizona, we want to empower women to be, and feel good about, themselves. Women everywhere have the right to vote, to be gay, to be successful community leaders and business owners, or even to run for president! We have the right to work with grace, confidence, and dignity, regardless if it’s in a business suit, scrubs, or a bikini.”

Door het directe succes van het concept worden er twee nieuwe koffietenten geopend in Arizona. Prachtig hoe een bestaand concept met een beetje lef en fantasie omgetoverd wordt naar een concept waar je over fantaseert. “Doe mij maar een cappuccino een paar meloentjes”.