Dit worden de allerdikste feesten op het Amsterdam Dance Event

Met meer dan 2.500 artiesten, 350 events over meer dan 140 verschillende locaties is Amsterdam Dance Event het grootste club festival ter wereld. Vandaag begint het jaarlijkse spektakel en wij kunnen ons voorstellen dat je door de bomen het bos niet meer kan zien. Gelukkig zijn wij hier om de krenten uit de pap te vissen en jou te vertellen wat de beste feesten van ADE gaan worden.

Colin Benders & Metropole orkest

Waar: Melkweg
Wanneer: Woensdag van 18:30 tot 22:00 uur
Waarom: Zeer spannende combinatie van het imposante Metropole orkest en Colin Benders met z’n grootse modulaire synthesizers. Perfecte opening om ADE op niet al te agressieve wijze in te glijden.
Facebook: Event hier

Worldwide FM at Radio Radio

Waar: Radio Radio
Wanneer: Donderdag van 14:00 tot 03:00 uur
Waarom:
Geen geld voor een kaartje maar wel dikke party’s willen pakken? Dan kun je de hele week terecht bij hotspot Radio Radio in het Westerpark. Worldwide FM komt op donderdag langs, met kanonnen als Robert Hood // Floorplan, Cinnaman en Detroit Swindle.
Facebook: Event hier

View this post on Instagram

Ready for indoor season. // •~ ? . . . . . #indoor #nights #clubbin #clubbing #sw #ade #dgtl #ao #lights #technomusic #nightlife #nightlifephotography #dancinginthenight #ready

A post shared by TIM BUITING (@timbuiting) on

Âme b2b Dixon All Night x Loveland

Waar: Warehouse Houthavens
Wanneer: Donderdag van 22:00 tot 06:00
Waarom: De crème de la crème van de dromerige house- en techno maken zich op donderdag op voor een nieuw Champions League ADE-avondje. De twee giganten van Innervisions voldoen altijd en overal aan de torenhoge verwachtingen.
Facebook: Event hier

Into the Woods | ADE Weekender

Waar: NDSM-werf
Wanneer: Vrijdag en zaterdag van 12:00 tot 23:00 uur
Waarom: De organisatoren van het meest verrassende en best aangeklede festival van Nederland (en het immens populaire Wildeburg) komen nu de NDSM-werf omturnen in een gezellig doolhof. Zo sfeervol als op Into the Woods heb je de industriële werf nog nooit gezien.
Facebook: Event hier

Het Weekend

Waar: De School
Wanneer: Vrijdag 22:00 uur tot maandag 10:00 uur
Waarom: Traditiegetrouw gooit De School haar deuren een weekend lang open zonder dicht te gaan. Van vrijdag tot maandag kun je non stap raven in de donkere kelder, chillen in de tuin of bouncen in Het Muzieklokaal. Een hele waslijst aan residents en bekende namen wordt opgetrommeld, zoals Carista, Job Jobse, Sandrien, Tom Trago, en Marcel Dettmann. Fijne wedstrijd!
Facebook: Event hier

Awakenings

Waar: Gashouder
Wanneer: Van woensdagavond tot maandagochtend (met een paar pauzes)
Waarom: Een dergelijke lijst zou niet geloofwaardig zijn zonder party’s in de Gashouder. Van woensdag tot zondag kun je terecht in de technotempel, waarbij op zaterdag en zondag ook overdag feesten worden gegeven. Het maakt eigenlijk niet uit waar je heengaat, want de show van Awake is altijd een belevenis. Wij kunnen dan ook niet kiezen, maar zaterdag overdag met Joris Voorn & Friends (Stephan Bodzin, Pan-Pot) lijkt ons een gruwelijke. Welke je ook kiest, dit wordt hoe dan ook fistpompen op het hoogste niveau. HAAAWAAAKENIIIIIIIINGS!
Facebook: Events hier

Thuishaven ADE friday w/ Life and Death

Waar: Thuishaven
Wanneer: Vrijdag van 15:00 tot 23:00 uur (plus afterparty tot 06:00)
Waarom: Het gerenommeerde label van Life and Death komt de circustent van Thuishaven op stelten zetten met namen als DJ Tennis, Gerd Janson, Job Jobse, Red Axes en Henrik Schwarz. Dit kan niet anders dan legendarisch worden.
Facebook: Event hier

NGHTDVSN ADE Special x Leisure System

Waar: Marktkantine
Wanneer: Vrijdag van 22:00 tot 07:00 uur
Waarom: Wie de meer experimentele hoek van de elektronische muziek kan waarderen, die moet op vrijdag naar de Marktkantine. Sowieso een chille locatie om te dansen, maar de line-up is met namen als Max Cooper, Weval, Mount Kimbie en een tweede zaal met vette technoknallers als Matrixxman en De Sluwe Vos likkebaardend lekker.
Facebook: Event hier

Afterlife ADE

Waar: Warehouse Elementenstraat
Wanneer: Zaterdag 14:00 tot zondag 14:00
Waarom: Afterlife, het label van Tale of Us, gooit een 24-uurs party in Warehouse Elementenstraat bij Sloterdijk. Alle grote namen worden opgetrommeld voor een zinderende party die een vol etmaal doordendert. Verwacht een dikke visuele show en de allerbeste spannende techno. Wat dacht je van een b2b tussen Solomun en Dixon van 07:00 tot 10:00?
Facebook: Event hier

Audio Obscura x Solomun at the Loft

Waar: De Loft
Wanneer: Zondag van 07:00 tot 19:00 uur
Waarom: Een van de meest speciale locaties tijdens ADE is De Loft, bovenin de A’dam Toren. Een after hour sessie met niemand minder dan de koning van Diynamic: Solomun. Het zal ongetwijfeld nog een aantal bevriende hotshots meenemen. Of je nou de wekker zet of in een keer doorgaat, dit moet wel bijzonder worden.
Facebook: Event hier

Cartel x Paradiso: Motor City Drum Ensemble x Hunee

Waar: Paradiso
Wanneer: Zondag van 22:00 tot 05:00 uur
Waarom: Na de slapeloze nachten kunnen de grauwe bekkies wel wat blijheid gebruiken. Laat dit nou net de vrolijkst denkbare afsluiter zijn die ADE zich kon wensen. Van afgestofte Afrikaanse discoplaten tot obscure techno en weer terug. Funky!
Facebook: Event hier

Disclaimer: de lijst is volledig subjectief tot stand gekomen. Sommige feesten zijn al stijf uitverkocht, maar er zijn altijd mogelijkheden en ingangen om een kaartje te hosselen. Maar er een mooi weekend van!

Reageer op artikel:
Dit worden de allerdikste feesten op het Amsterdam Dance Event
Sluiten