Radio Radio is de nieuwe hotspot in Amsterdam

In onze hoofdstad worden dagelijks nieuwe spots geopend, maar eens in de zoveel tijd komt er opeens pareltje in de horecajungle naar boven. Radio Radio is de nieuwe hotspot.

Radio Radio is een pop-upzaak op het Westergasterrein, opgericht door Vincent Reinders en Vincent Lindeboom. De Vincents werkten eerder samen bij muziekontdekplatform 22tracks en toen ze de kans kregen om een pop-upzaak te openen in het Westerpark, besloten ze de stoute dansschoenen aan te trekken en er voor te gaan.

DJ-bar

En daar zijn we maar wat blij om, want wat een megachille plek hebben ze hier neergezet. Radio Radio is een DJ-bar. Dat klinkt an sich al goed. Het is nog beter. Je kunt hier terecht van donderdag tot zondagavond, waarbij ze op donderdag en zondag tot 01:00 uur open zijn en op primetime weekendavonden tot 03:00 uur. In Radio Radio draaien DJ’s hun platen of er worden sets op gezet van de beste radioshows over de hele wereld die zijn geselecteerd voor de website van radioradio.radio.

Hangen en dansen bij Radio Radio

Het is een veelzijdige plek, want je kunt er aan het begin van de avond lekker aan een tafeltje hangen met goede muziek op de background, en als het wat later op de avond wordt dan worden de tafels ingeklapt, de lichten gedimd, de rookmachine aangezet en is het opeens een kleine sfeervolle club. Het maakt Radio Radio tot de perfecte place om naartoe te gaan als preborrel voordat je naar de Marktkantine, Claire of de School vertrekt, maar ook tot ideaal oord om naartoe te gaan als je wel zin hebt om een biertje te doen en een klein dansje te wagen, maar het niet al te bont wil maken omdat je morgenochtend vroeg weer de hond uit moet laten (of moet werken, whatever).

A casual Thursday with @carista.e ?

A post shared by radio radio (@radioradio.radio) on

Line-up

Dat er DJ’s van naam komen is al bewezen. Zo draaide vorige week 50% van Detroit Swindle op de openingsavond en gisteravond was het de beurt aan rising star Carista (zie video hierboven), de power woman die dit jaar een killerset neerzette in de Boiler Room op Dekmantel en zondagavond op Lowlands de X-Ray in vuur en vlam zette. Dit weekend staan er verder nog funk, acid en hiphopavonden op het programma. In de wandelgangen hebben we al vernomen dat hier met ADE ook interessante dingen staan te gebeuren.

Dit alles maakt Radio Radio tot een heerlijke hotspot waar de goede vibes door het luchtruim vibreren en dus is dit een kwaliteitsimpuls voor het Amsterdamse uitgaansleven.

Foto’s: Dia Dia Dia / Facebook Radio Radio

Reageer op artikel:
Radio Radio is de nieuwe hotspot in Amsterdam
Sluiten