Balotelli biedt barman 2000 euro om scooter het water in te rijden en zit nu in de problemen

redactie 9 Jul 2019 Entertainment

Het is nooit saai met Balotelli. Je hebt er maar één van nodig in je vriendengroep en je maakt de gekste dingen mee. Deze keer daagt de voetballer een barman uit in Napels om op zijn scooter het water in te rijden. Als hij dit doet, krijgt de beste man 2000 euro. Niet gek dat de barman dit aanbod niet afslaat!

De Napolitaan gaat de weddenschap aan en springt in zijn onderbroek op zijn Vespa. Al snel volgen er tientallen mensen die filmen. Uiteindelijk overhandigt ‘Super Mario’ het geld aan de barman. “Mijn bromfiets was toch maar 600 euro waard”, aldus de barman. De Vespa bleek het uiteindelijk nog steeds te doen, nadat deze uit het water werd gevist.

Politie

De Italiaanse spits heeft zichzelf wel in de problemen gebracht door het plaatsen van de onderstaande video op sociale media. Balotelli wordt door de stunt ten laste gelegd voor uitlokking en gokken. Net als Balotelli moeten ook de barman en nog twee anderen zich verantwoorden bij de Italiaanse politie.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Buongiorno così ! ??? (Vespa ripescata).

Een bericht gedeeld door Mario Balotelli???‍?‍?? (@mb459) op

Zonder club

Balotelli zit momenteel nog altijd zonder club. De aanvaller is transfervrij nadat zijn contract onlangs afliep bij Olympique Marseille. Vooral clubs uit de Serie A zouden interesse hebben, maar concreet lijkt er nog niets te spelen.

Reageer op artikel:
Balotelli biedt barman 2000 euro om scooter het water in te rijden en zit nu in de problemen
Sluiten