Balotelli viert zijn lekkere omhaal live op Instagram tijdens de wedstrijd

redactie 4 mrt 2019 Entertainment

Heb je de geniale actie van enfant terrible Mario Balotelli gisteren al gezien? De inmiddels alweer 28-jarige spits speelt sinds de winterstop voor Marseille en besloot zijn doelpunt te vieren op Instagram live.

Hij heeft deze stunt gefixt door zijn telefoon aan een journalist van de club te geven. De altijd bescheiden Italiaan verklaarde dit aan de Franse media: ‘Ik zei dat ik naar hem toe zou komen om een video te maken als ik zou scoren. Wanneer ik iets doe, is het wereldwijd!’ Zo hebben we na de selfie van Totti nu ook de video van Balotelli.

In bloedvorm

Zijn omhaal was dan ook de moeite van het delen waard. Sinds de winterstop is Balo namelijk weer in topvorm. Zijn derde seizoen in Frankrijk begon hij nog in Nice en verliep moeizaam, na 10 wedstrijden met nul goals was de spits dan ook toe aan een nieuw avontuur. Met drie doelpunten in zijn eerste vier wedstrijden voor Marseille is hij in ieder geval nu al een van de meest scorende spelers van die club dit seizoen. Laten we hopen dat hij dit vast kan houden want er is niets zo vermakelijk als een Super Mario in bloedvorm. De beelden check je hier:

Reageer op artikel:
Balotelli viert zijn lekkere omhaal live op Instagram tijdens de wedstrijd
Sluiten