Audio Obscura maakt comeback in De Loft met ADE-programma om je vingers bij af te likken

Redactie 7 Oct 2019 Entertainment

Het Amsterdam Dance Event staat volgende week alweer op het programma, wat betekent dat je een kleine week de blaren op je voeten kunt dansen op meer dan 300 feesten. Als je het met klasse wil aanpakken, dan zorg je dat je een kaartje hebt voor een van de feesten in De Loft van Audio Obscura.

Fancy

De verfijnde feestorganisatie die patent hebben op bijzondere locaties pakken weer flink uit dit jaar. Maar de kroon op hun werk zijn de fancy (after)party’s in De Loft. Dat is de ruimte bovenin de A’DAM toren, vanwaar je een weergaloos uitzicht hebt over de stad. Hang er een kneiterdik geluidssysteem in, zet de beste dj’s ter wereld neer en je hebt een feest wat nauwelijks te overtreffen is.

Programma

Vorig jaar waren we aanwezig bij de legendarische marathonsessie van Solomun, wat we niet snel zullen vergeten. Solomun is waarschijnlijk nog steeds aan het bijslapen van vorig jaar, dus hij slaat deze ADE-ditie wijselijk over. Maar niet getreurd, ook dit jaar staan er weer een paar A-listers op het programma. Wat dacht je van een sundown set met Tale of Us? Of juist een sunrise set van Giegling? Of toch liever Peggy Gou? Het zit er allemaal bij. En dan te bedenken dat ze op verschillende locaties ook nog feesten geven met Motor City Drum Ensemble, Joris Voorn b2b Kölsch en Adriatique. Maar de kers op de taart zijn wat ons betreft de panoramaparty’s. Hieronder het hele programma in De Loft.

Vrijdag 18 oktober

Sunrise:
05:30 – 12:00
Audio Obscura x Peggy Gou

Sunset:
14:00 – 20:00
Audio Obscura x HAAi b2b Daniel Avery

******

Zaterdag 19 oktober 

Sunrise:
06:00 – 13:00
Audio Obscura x Giegling

Sunset:
15:00 – 23:00
Audio Obscura x Tale Of Us

******

Zondag 20 oktober 

Sunrise:
06:00 – 13:00
Audio Obscura x Keinemusik
(&Me, Rampa, Adam Port, Reznik)

Sunset:
15:00 – 23:59
Audio Obscura – Finale
Special guest
Adriatique b2b Mano Le Tough

Tickets gaan vanaf donderdag 10 oktober om 12:00 uur in de verkoop op audio-obscura.com. Check alle ADE-feesten van Audio Obscura op hun Facebookpagina.

Reageer op artikel:
Audio Obscura maakt comeback in De Loft met ADE-programma om je vingers bij af te likken
Sluiten