Andy van der Meijde vertelt heerlijk verhaal over teamgenoot die toekeek hoe hij met een stewardess sekste

Redactie 20 Feb 2019 Entertainment

Aaah, tijd voor een nieuwe Bij Andy in de Auto. Toch wel een van de leukste programma’s op YouTube als je het ons vraagt. In de nieuwe aflevering is Nick van der Velden te gast bij Andy van der Meijde. Uiteraard is Andy niet te beroerd om weer een fantastische anekdote uit de kast te trekken.

Het concept is simpel: Andy rijdt met een (ex-) profvoetballer een rondje in de auto, zet een GoPro aan en vervolgens upload hij het hele ritje op YouTube. Geen geknip en geplak, is allemaal niet nodig. Met Andy is het altijd gezellig en komen de mooie verhalen vanzelf over het dashboard rollen.

Nick van der Velden ken je als ex-prof van onder andere AZ, Groningen en Willem II. Met AZ werd hij kampioen en na een aantal spelers uit dat team te hebben opgenoemd, komt hij op keeper Joey Didulica. Toevallig heeft Andy ook nog een tijdje gespeeld met de Australische keeper, waarna hem een mooi verhaal te binnen schiet.

“I can smell the sex”

In 2003 speelde Ajax uit bij AS Roma voor de Champions League. Het behaalde een goed resultaat, waardoor het door wist te gaan naar de tweede ronde. Van Koeman mochten de boys op stap, want ze zouden pas de volgende ochtend het vliegtuig pakken. Andy besloot om een stewardessje te sms’en, om te vragen of hij naar z’n hotelkamer kwam. De rest moet je zelf maar kijken. Je gaat stuk. Beginnen op 14:40. Wat een heerlijke vent is het toch!

Als je nog meer mooie shit wil zien, dan moet je ons interview met Andy even kijken van een paar jaar geleden. Tijdloos! Verder kun je ook hier nog ons interview lezen met de ex-prof van Ajax, Inter en Everton. Mooie verhalen man.

Reageer op artikel:
Andy van der Meijde vertelt heerlijk verhaal over teamgenoot die toekeek hoe hij met een stewardess sekste
Sluiten