Oude cast terug te zien in fonkelnieuwe trailer La Casa de Papel

redactie 26 okt 2018 Entertainment

La Casa de Papel is de best bekeken niet-Engelstalige serie op Netflix. We waren al enige tijd aan het wachten op een vervolg van het extreme boevendrama, maar nu gaat het toch echt gebeuren. Netflix heeft een productietrailer de wereld in gesmeten en wij worden zielsgelukkig van deze beelden. Over de inhoud van het derde seizoen komen we nog niet zo heel veel te weten, maar we zien al wel welke acteurs weer van de partij zijn. En da’s niet mis. 

Ze weten ons wel op te hypen met de kippenvel-trailer met het Italiaanse strijdlied Bella Ciao. Hoe mooi om een deel van de oude cast weer bij elkaar te zien. Ze zijn zelf ook pittig blij zo te zien. Álvaro Morte (de professor) keert terug. Verder doen mee: Úrsula Corberó (Tokyo), Hovik Keuchkerian (Bogota), Jaime Lorente (Denver), Miguel Herrán (Rio), Darko Peric (Helsinki), Alba Flores (Nairobi), Esther Acebo (Stockholm) en Itziar Ituño (rechercheur Raquel Murillo), Enrique Arce (Arturo), Juan Fernández (kolonel Prieto) en Mario de la Rosa (Suarez).

Opfrissen

Het derde deel van de succesvolle Spaanse serie werd in april al aangekondigd, waarschijnlijk gaat het nieuwe seizoen begin volgend jaar in première. We houden je uiteraard op de hoogte. Om de boel in je bovenkamer weer een beetje op te frissen is hier filmpje met de tofste momenten uit de vorige seizoenen.

 

 

AD

Reageer op artikel:
Oude cast terug te zien in fonkelnieuwe trailer La Casa de Papel
Sluiten