Check deze plannen voor een Infinity-zwembad op het dak van een wolkenkrabber

redactie 6 Jun 2019 Entertainment

De Engelse metropool Londen krijgt er waarschijnlijk een mooie attractie bij. Speciaal voor adrenalinejunkies die wel van een poolparty houden, komt er een infinity pool boven op het dak van een wolkenkrabber. Het bijzondere zwembad heeft zelfs 360 graden uitzicht over de hele stad. Klinkt goed, toch?

Bovenop een hotel wordt een volledig doorzichtig zwembad geplaatst. Zelfs de bodem is doorzichtig. Het is werkelijk een gigantisch project. Zeker als je weet dat ‘ie gevuld wordt met 600.000 liter water. Ook de ligging van de waterbak, op een hoogte van zo’n 220 meter, maakt het zeker niet makkelijk. We moeten er niet aan denken om daar als ‘poolboy’ aan de slag te gaan.

Zwembad met prachtig uitzicht

Om het uitzicht zo mooi mogelijk te houden, zijn er geen trappen aan de buitenkant van het zwembad geplaatst. De geniale gasten hebben bedacht dat de zwemmers via een wenteltrap in het midden toegang kunnen krijgen. Je kan je niet voorstellen hoe mooi deze attractie er ’s nachts uit ziet als de zwembadverlichting aan staat. Voor de groene gasten onder ons. Dit zwembad is ook geschikt voor jullie, aangezien ‘ie wordt verwarmd door de restenergie van de airconditioning van het gebouw. Mocht iedereen akkoord gaan met dit geweldige plan, dan wordt de bouw van het bad gestart in 2020. We kunnen niet wachten.

Foto’s: Compass Pools

Reageer op artikel:
Check deze plannen voor een Infinity-zwembad op het dak van een wolkenkrabber
Sluiten