Zo versierden Bizzey en Jay-Jay Boske hun vriendinnen

Hoe Bizzey en Jay Jay Boske hun vriendinnen versierden? Dat wordt in geuren en kleuren verteld door hun knappe vriendinnen Renee Hemmes en Carolina van Dorenmalen in de tweede aflevering van Geknipt & Geschoren!

In de heerlijke nieuwe episode praten we met ons lieflijke vrouwenpanel ronduit over foute mannen, baarden en of mannen de eerste move moeten zetten.

Dat brengt ons gelijk op een mooie anekdote van zowel Renee Hemmes (vrouw van Bizzey) als Carolina van Dorenmalen (vriendin van Jay Jay), die uit de doeken doen hoe de eerste ontmoetingen met hun liefdes verliepen.

Festivalliefde

“Op het festival waar wij elkaar hebben leren kennen, hebben we gelijk gezoend,” zegt Renee. “Hij trok mij naar zich toe en hing voor 99% voor mijn gezicht. En toen tuitte ik mijn lippen en zei hij: ‘Gaan we gelijk zoenen, ja? Dat ik echt dacht: Wauw serieus? Kom je nou met dit?’”

Ook Carolina heeft een heerlijke anekdote over de tweede date met de grote man van Day1. Zit allemaal in de nieuwe aflevering, die je hieronder kunt bekijken. Enjoy!

Reageer op artikel:
Zo versierden Bizzey en Jay-Jay Boske hun vriendinnen
Sluiten