Jean Grey verandert in femme fatale in de nieuwe X-Men: Dark Phoenix trailer

redactie 28 Feb 2019 Entertainment

Een verrassende wending in het X-Men universum: Jean Grey valt haar eigen X-Men aan. In de tweede trailer die vandaag is uitgebracht raakt ze controle over haar krachten kwijt en verandert in de dodelijke ‘Phoenix’. Aan deze chick wil je je handen zeker niet branden. 

De rol van Jean Grey zal vertolkt worden door Game of Thrones actrice Sophie Turner. In de 2,5 minuten durende trailer zien we dat Jean Grey langzaam verandert in een kwaadaardige versie van haarzelf. Het verhaal begint namelijk als de X-Men bezig zijn met een reddingsmissie in de ruimte. Hierbij legt Jean Grey bijna het loodje als ze geraakt wordt door een mysterieuze kosmische kracht. Na terugkomst op aarde krijgt ze het steeds moeilijker om de effecten van deze blast te weerstaan. Uiteindelijk transformeert ze hierdoor in Phoenix en begint ze aan missie om iedereen uit te roeien.

Duivels dilemma voor de X-Men

De X-Men komen zo voor een duivels dilemma te staan omdat ze zowel de aarde als hun vriendin Jean Grey willen redden. De film wordt geregisseerd door Simon Kinberg en belooft flink wat plot twists over onze nietsvermoedende hoofdjes uit te strooien. Check ’t vooral zelf in de onderstaande trailer! De langverwachte film is vanaf 7 juni te zien in de Nederlandse bioscopen. De eerste trailer zie je hier. 

 

 

 

 

Reageer op artikel:
Jean Grey verandert in femme fatale in de nieuwe X-Men: Dark Phoenix trailer
Sluiten