We chillden met de mooiste fitgirl van de Lage Landen: Anniek van Keulen!

FHM500-chick Anniek van Keulen (22) is voor ons geen onbekende meer. En ze is niet alleen mooi, maar ook nog eens heel sterk! Haar ultieme fitnessgeheim? Pindakaas! Speciaal voor FHM legt Anniek uit aan welke eigenschappen een echte gentleman moet voldoen en waarom het belangrijk is om mannelijk maar ook een beetje ijdel te zijn.

Anniek! Zeg, wat houdt jou zoal bezig op een dag? 
Ik ben administratief medewerker en ik werk daarnaast als glamour-, promo- en fitnessmodel. Ik heb een druk leven en sporten geeft me precies de ontspanning die ik nodig heb. Het is voor mij echt een levensstijl om gezond te eten, veel te bewegen en mezelf keer op keer te overtreffen. Dat kan trouwens prima in combinatie met wat lekkers – zolang je dat maar niet te vaak doet.

Wilde je als kind al model worden? 
Nou, ik was een beetje een jongensmeisje. Ik wilde brandweervrouw worden, werken bij de bereden politie (politie te paard) en een eigen paardenfokkerij starten.

Als glamour- en fitnessmodel heb je ongetwijfeld een mening over de stijl van je mannelijke landgenoten.
Mannen hebben de neiging om of te ijdel te zijn of niet ijdel genoeg. Ik ben niet oppervlakkig, maar als je zelf waarde hecht aan je uiterlijk, verwacht je dat een ander dat ook doet. Ik houd dus wel van een beetje ijdelheid, zolang het maar mannelijk blijft.

Op wie zouden alle mannen best mogen lijken?
Dwayne “The Rock” Johnson! Hij is een echte bad boy, maar heeft ook een lieve kant. En hij heeft natuurlijk een goddelijk lichaam.

Wat maakt een man tot een gentleman?
Hij moet verzorgd zijn, verantwoordelijkheid tonen en absoluut niet needy zijn. Ik hou van zelfstandige mannen die hun eigen leven leiden en mij de mogelijkheid geven om datzelfde te doen. Wat kledingstijl betreft: let op wat bij je lichaam past. Als je te dik bent, moet je geen strakke T-shirts dragen. En als je gespierd bent, is het zonde om in een slobbertrui rond te lopen.

Welke tips zou jij de sportende lezers van FHM willen meegeven?
Pindakaas! Want daar word je groot en sterk van. Het is mijn ultieme liefhebberij. Goede oliën, gezonde vetten; pindakaas heeft het allemaal. En dan het liefst pindakaas met stukjes. Heerlijk!

Ben jij trots op de stijl van de Nederlandse vrouw?
Er zijn natuurlijk genoeg vrouwen die er mooi bij lopen, maar over het algemeen ben ik niet echt onder de indruk. Ik wil vrouwen aanraden om eens te gaan shoppen met iemand die je totaal niet kent. Desnoods met een styliste. Dan krijg je tenminste eerlijk advies over wat er wel en niet bij je staat.

Als model verlang je ongetwijfeld naar zonnige oorden. Waar zou jij het liefst naar emigeren?
Curaçao natuurlijk! Ik ben daar drie keer geweest en werkelijk alles spreekt me aan. Het eten, de mensen, de taal, het weer. En het ligt dichtbij Miami, dat is natuurlijk ook heerlijk. Deze zomer ga ik weer naar Curaçao op vakantie. Heb er zin in!

Welke vrouw moet volgens jou de FHM500 winnen?
Kim Feenstra! Zij is mijn ultieme girl crush.

Vind jij dat Anniek de FHM500 moet winnen? Dan kun je hier op haar stemmen! En vergeet vooral niet om haar te volgen op Instagram!

 

Every day may not be good, but there is always something good in every day ✨

Een foto die is geplaatst door Anniek van Keulen (@anniekvankeulen) op

 

Shot by @stefhartog

Een foto die is geplaatst door Anniek van Keulen (@anniekvankeulen) op

 

Just two more days and then it’s time for Fibo 2016! This i going to be my first time, and i’m so excited to anounce that i’m going to be there all four days, working at the @bodyengingeersofficial stand! Who else is going to be there this year? Especially for the Fibo, there’s a 25% sale on everything so make sure you’ll stop by, you can find us in Hall 10.1 Booth L30 And if you’re not going to the Fibo, the sale is also for online orders. www.engineered-life.com ?????? #bodyengineers #fibo2016 #engineeredlife

Een foto die is geplaatst door Anniek van Keulen (@anniekvankeulen) op

 

You can now vote for me for the offical FHM500 list. ☺️ link in bio! Picture by : @stefhartog

Een foto die is geplaatst door Anniek van Keulen (@anniekvankeulen) op

 

Another one by @stefhartog

Een foto die is geplaatst door Anniek van Keulen (@anniekvankeulen) op

 

Shot by the amazing @dpak_photography

Een foto die is geplaatst door Anniek van Keulen (@anniekvankeulen) op