De E3-trailer van Watch Dogs: Legion laat zien hoe je als elk personage kan spelen

redactie 11 Jun 2019 Entertainment

De E3 2019 zit weer vol verrassingen. Een goed voorbeeld daarvan waren de beelden van de nieuwe Watch Dogs game op de persconferentie van Ubisoft. Er gingen al geruchten over Watch Dogs: Legion, maar de getoonde beelden waren toffer dan verwacht. 

Watch Dogs Legion speelt zich af in een futuristische versie van London. Na de Brexit is er een burgeroorlog ontstaan. De machthebbers zorgen voor verdeeldheid in de stad. Zoek dus geen ruzie met de gepantserde ambtenaren in functie want ze hebben de meest geavanceerde mechanica en drones ter beschikking. Gelukkig zijn er nog de verzetsstrijders. Hier maak jij deel van uit. Maar de grootste verrassing komt nog. Je kunt namelijk je eigen team samenstellen uit vrijwel iedereen die je tegenkomt in Londen. Zeiden we nu iedereen? Jazeker. Iedereen in de open-wereld van Watch Dogs Legion kun je toevoegen aan jouw team. Check hier de E3 reveal trailer van Watch Dogs Legion:

Iedereen is speelbaar in Watch Dogs Legion

Volgens de presentatie van Ubisoft kun je straks met vrijwel ieder personage uit de spelwereld een missie doen. Ook hebben zij allemaal hun eigen verhaal en zullen invloed hebben op jouw verhaallijn. Mocht je in de game sneuvelen dan gaat de game gewoon door. Fans zullen nog even geduld moeten hebben om aan de slag te gaan met de game. Watch Dogs Legion komt namelijk uit op 6 maart 2020.

Reageer op artikel:
De E3-trailer van Watch Dogs: Legion laat zien hoe je als elk personage kan spelen
Sluiten