Ubisoft komt met Watch Dogs 3 dat zich af gaat spelen in Londen

redactie 2 mrt 2019 Entertainment

Het stroomt binnen met game geruchten. We hebben het al eerder gehad over de PlayStation 5 backwards-compatibility patent en de Nintendo Switch Pro. Laatst hadden we nog over de nieuwe Assassins Creed dat onder de naam Legion zal uitkomen. Nu is er ook nieuws over een nieuwe Watch Dogs. Voor de oplettende lezer is het wel zo bekend dat de AC series en Watch Dogs franchise onder dezelfde paraplu vallen: Ubisoft. Of ze zijn wel heel slordig met lekkende informatie, of het is een opzettelijke publiciteitsstunt. Wij gokken het laatste.

Normaal gesproken is het wel heel snel uitgaan van de geruchten. Iedereen kan tenslotte op het internet gaan en zijn verhaal de menigte in gooien, zonder enig bewijs of bronvermelding. Nu was er een Twitteraar dat een comment achter liet op de Twitter pagina van Jason Schreier, hoofdredacteur van gaming, Anime en entertainment outlet gigant, Kotaku.com. Hij werd gevraagd of de geruchten van Assassins Creed kloppen. Waarnaar Schreier reageerde met deze Tweet.

Nu lijkt het alsof hij zegt van niet, maar verder in de reacties worden hem meer vragen gesteld. Onder andere of Watch Dogs 3 wel klopt. Waarop hij reageerde met een Engelse vlag emoticon. Dit is ook een referentie aan Watch Dogs 2 waarbij op de navigatie van de telefoon een soort Google Maps wordt laten zien met daarop Londen. Schreier bevestigde later in een tweet dat het inderdaad klopt. Watch Dogs 3 is in de maak. Gevolgd door de aantekening dat Ubisoft dit niet bepaald onder stoelen of banken steekt.

Watch Dogs 3

Keuze uit man of vrouw

Watch Dogs 3 zal zich dus in London gaan afspelen. Nu is er nog wat extra informatie gelekt van een andere bron. We zijn toch bezig dus laten we dit ook maar doornemen. Neem dit laatste wel met een korreltje zout. De nieuwe Assassins Creed game zal in ieder geval niet dit jaar verschijnen. Watch Dogs 3 zal zich bevinden in London en op het gebiedt van wapens zal deze game zich richten op kleinere geweren en messen voor het vechtsysteem. Daarbij zal er een grote focus zijn, net als de andere delen, op het hacken. Het laatste bericht is de meest opvallende. Namelijk dat je ook in deze game kunt kiezen tussen een vrouwelijk of mannelijk karakter, net als in de andere Ubisoft titels Assassins Creed Odyssey en FarCry 5. Voor het verhaal heeft dit geen invloed. Zowel met de dame als met de heer speel je hetzelfde verhaal.

Spannende dingen. Laten we hopen dat deze game net zo leuk spelen als de rest. Hieronder nog wat trailers van hoe tof de vorige delen ook alweer waren.

 

Reageer op artikel:
Ubisoft komt met Watch Dogs 3 dat zich af gaat spelen in Londen
Sluiten