9 heerlijke vrouwen van Hollandse bodem die girlfriend material zijn

Redactie 14 feb 2018 Girls

‘Het gras is groen, de lucht is blauw, ik wou alleen maar zeggen ik heb helemaal niemand, au’. Gaat dit voor jou op vandaag op Valentijnsdag? Wij helpen je een handje om het gapende gat een beetje op te vullen met 9 vrouwen van eigen bodem die perfect geschikt zouden zijn als girlfriend material. Waar je urenlang mee op de bank kunt praten. Uitgebreid voor wil koken. Mee kanl lachen, bier drinken en nog sexy zijn ook.Vrouwen die je met trots mee naar je ouders wil nemen. Wie staat er bij jou op nummer één? Overigens staan de vrouwen hieronder in willekeurige volgorde.

1) Abbey Hoes 

Foto: Instagram Abbey Hoes

We trappen hem af met één van Nederlands liefst lachende actrices. We kennen haar al sinds haar 18e toen ze nog in Feuten speelde. Ondertussen heeft Abbey al vele films op haar naam staan en zorgt ze er altijd voor dat we overrompelt worden door schoonheid. Eentje die je vastpakt en daarna niet meer los laat. Lief, schattig en sexy. Abbey heeft het allemaal.

2) Geraldine Kemper  

Foto: Instagram Geraldine 

Deze lijst zou niet compleet zijn zonder onze Gerrie. De presentatrice laat al talloze jaren mannenharten smelten tot moes en dat doet ze niet alleen met haar uiterlijk. Haar enthousiaste, vrolijke karakter maakt haar uiterst populair onder de mannelijke bevolking. Hou dat vast Ger!

3) Linda Hakeboom

Foto: Linda Hakeboom

Stiekem houden alle mannen van dominante types. Als we iets hebben meegekregen van haar programma’s is dat ze voor niemand terug deinst. Wanneer het in haar docu serie ‘Linda’s Mannen’ wat emotioneler wordt weet ze daar echter ook heel lieflijk mee om te gaan. Wat een topper!

4) Bo Maerten

Foto: Instagram Bo Maerten 

Bo komt soms een beetje onhandig over, maar dat zorgt er alleen maar voor dat we vinden dat ze iets schattigs heeft. Deze actrice kan vele gezichten laten zien die ons allemaal bevallen. Ze heeft ondanks haar extreme schoonheid wel die girl next door feeling. Wij houden ervan.

5) Sylvana IJsselmuiden

Foto: Instagram Sylvana

Dumpert Finest’. Iedereen die Dumpert Reeten wel eens gezien is een klein beetje verliefd op haar geworden. Een meisje die dingen durft te benoemen en een eigen uitgesproken mening heeft. Van ons part mag ze alles zeggen, twee keer knipperen met die mooie lichte ogen en wij zijn al alweer vergeten wat ze zei. Friesland op haar best!

6) Gwen van Poorten

Foto: Instagram Gwen 

Deze durfal weet met haar frisse verschijning iedereen in te pakken. Als wij tv kijken en Gwen op vakantie zien kunnen we alleen maar wegdromen dat we daar samen met haar waren. Gwen geeft het gevoel dat niks te gek voor haar is en dat je altijd fun met haar hebt. Het kan niet anders of het leven is een feestje met haar.

7) Iris Bavelaar

Foto: Instagram Iris Bavelaar 

Wij houden natuurlijk van goed geklede dames waar je altijd trots mee de deur uitstapt. Deze brunette is van top tot teen leuk gekleed en tevens gewapend met een gevaarlijk lieve glimlach. Door haar uitstraling is ze overal het zonnetje in huis, ook diep van binnen.

8) Dionne Stax

Foto: Instagram Dionnie Stax

Deze intelligente blondine weet wel van wanten. Als nieuwslezeres en journaliste kun je wel een pittige discussie belanden. Een blondine met pit, maar met een lieve en zachte uitstraling en een stralend uiterlijk als kers op de taart. En dan schijnt ze nog steeds vrijgezel te zijn ook!

9) Sabine Schendstok

Foto: Instagram Sabine 

Intelligent, mooi en een beetje gek, Sabine Schendstok heeft het allemaal. Deze tijger heeft psychologie gestudeerd en spijkert zo nu en dan wat bij als model. Wij zouden maar wat graag naar Kaapstad gaan om daar met haar op het strand te liggen om samen romantisch te lurken uit een kokosnoot.

Foto: Instagram Gwen van Poorten

Reageer op artikel:
9 heerlijke vrouwen van Hollandse bodem die girlfriend material zijn
Sluiten