Voor de echte liefhebbers zijn er nu katten van LEGO

Redactie 13 jun 2017 Entertainment

Iedereen kent ze wel, de katten lovers. Ze taggen elkaar in kattenfilmpjes, hun huis ruikt naar kat en ze zouden het liefst de hele dag door een kat willen aaien. De echte fans kunnen nu een kat van LEGO in elkaar knutselen.

Wel zo makkelijk voor de liefhebbers die allergisch zijn, of misschien niet zo’n zin hebben om zo’n beest in huis te halen. Wat je tegenwoordig allemaal wel niet kunt maken he van die plastic speelblokjes. De een maakt er een werkende gun van, de ander bouwt een hele Jurassic Park scène na en weer een ander fabriceert een sick marineschip uit de Tweede Wereldoorlog.

De kat van LEGO wordt gefabriceerd door JEKCA, een bedrijfje uit Hong Kong. Ze zijn er in allerlei verschillende soorten, kleuren en posities. Een enkel LEGO-kat kost je zo’n 66 dollar waarna je ‘m zelf in elkaar mag knutselen. ‘These cats are like real sculptures and will not collapse or break apart’, aldus het bedrijf op haar Facebookpagina. Leuke manier om je kat te eren natuurlijk, of ‘m helemaal gek te maken met z’n evenbeeld. Helemaal dolletjes, wij gaan er drie bestellen! Toch liever iets anders dan een kat van speelgoedblokjes? Koop de FHM500!

Reageer op artikel:
Voor de echte liefhebbers zijn er nu katten van LEGO
Sluiten