Deze vier Aston Martins gaan we zien in de nieuwe James Bond: No Time to Die

redactie 10 Oct 2019 Machines

De James Bond-films staan wereldwijd bekend voor de dikke actie, prachtige vrouwen en hele classy/hongerige auto’s. Vooral voor dat laatste hebben we iets heel leuks in het verschiet. In de nieuwste Bond-film, No time to die, is een viertal auto’s bekend gemaakt die in de film gaan scheuren onder de kont van Daniel Craig. Dat zijn wagens van Aston Martin of course. Er zit voor iedere soort Bond-fan wel wat bij. Wat een fucking vette auto line-up!

Aston Martin Valhalla

Wanneer Bond in een snelle achtervolging belandt, zou de F1-geïnspireerde coupé en de 1.000-plus paardenkracht, turbo V6-hybride aandrijflijn hem voldoende power moeten geven om het tot een succes te leiden.

Aston Martin DBS Superleggera

007 zou geen ook geen probleem moeten ervaren op de weg met het achtervolgen of overtreffen van slechteriken in Aston’s huidige 715-pk, V12-aangedreven vlaggenschip.

Aston Martin V8 Vantage

Deze V8 Vantage debuteerde in 1987 in The Living Daylights. Natuurlijk had de Q-Branch van MI6 het getransformeerd in een krachtig wapen met voorwaarts schietende raketten, lasers, een zelfvernietigende functie en een fucking raketbooster verborgen achter de kont van deze Vantage. Hopelijk gaan we dat ook weer terugzien!

Aston Martin DB5

En last but zeker not least de meest iconische auto in de 007-franchise: de Aston Martin DB5. Die werd voor het eerst bestuurt door de Bond in 1964’s Goldfinger en verscheen vervolgens in 1995 in GoldenEye, Casino Royale in 2006, Skyfall in 2012 en in de meest recente Spectre van 2015. Oorspronkelijk was de klassieke coupé uitgerust met een schietstoel, olie-afleveringssysteem, dubbel gemonteerde machinegeweren en draaiende kentekenplaten. Wat gaan ze nu met dit kopstuk allemaal uithalen?

Reageer op artikel:
Deze vier Aston Martins gaan we zien in de nieuwe James Bond: No Time to Die
Sluiten