Politie heeft na 27 jaar eindelijk voldoende bewijs om moordenaar van Tupac te vervolgen

In 1996 werd een van de grootste hiphoplegendes allertijden op brute wijze vermoord. Tupac Shakur kwam om het leven toen hij in zijn BMW werd doorzeefd door kogels. Het was een mysterie wie het op de Amerikaanse rapper gemunt had en in de jaren die volgden werd er niemand voor de rechter getrokken. Tot nu. Volgens de U.S. Sun is bendelid Keefe D binnenkort het haasje.

Keefe D

Keefe D is absoluut geen lieverdje. Hij is lid van de Amerikaanse bende Crips en hij zou zich schuldig hebben gemaakt aan moord met voorbedachte rade. Hier is Tupac dus de dupe van geworden. Keefe D mag binnenkort afreizen naar Las Vegas. Niet voor het bruisende uitgaansleven of voor de wereldberoemde casino’s, maar voor de grand jury die klaarstaat om over de zaak te oordelen.

Orlando Anderson

Er zijn na de dood van Tupac heel wat theorieën de wereld in geslingerd. De een realistischer dan de ander. Keefe D heeft zich ook al meerdere malen uitgesproken over de dood van Tupac. Geloof het of niet, maar hij heeft in diverse interviews en podcasts al toegegeven betrokken te zijn geweest bij de moord. Zo zou hij het vuurwapen waarmee Tupac is vermoord hebben gegeven aan zijn neefje Orlando Anderson en zou hij de auto hebben bestuurd van waaruit geschoten werd. Wij vragen ons echt af waarom de politie nu pas bij Keefe D uitkomt.

Tupac Shakur

7 september 1996 zou altijd een memorabele dag blijven in de Amerikaanse rapgeschiedenis. Het is de dag waarop Tupac Shakur in Las Vegas maar liefst 13 keer wordt beschoten, terwijl hij in zijn auto wacht op een rood stoplicht. De inzittende raplegende wordt vier keer geraakt en een fatale kogel door zijn long kost hem het leven. De East Coast vs West Coast beef laait op in Amerika en amper een halfjaar later wordt ook Biggie Smalls vermoord, Tupac’s grote rivaal. Laten we hopen dat we eindelijk duidelijkheid krijgen over deze mysterieuze moordzaken, want we zijn inmiddels al 27 jaar verder.

Reageer op artikel:
Politie heeft na 27 jaar eindelijk voldoende bewijs om moordenaar van Tupac te vervolgen
Sluiten