Drake koopt Tupac zijn kroonjuweel voor 1 miljoen dollar

Travis Scott en Post Malone brengen vandaag allebei hun nieuwe album uit, maar toch zijn de voorpagina’s weer voor Drake. De troon is ondertussen nou eenmaal perfect naar zijn bips gevormd. Mocht hij ooit gaan trouwen, dan verwacht zijn toekomstige tortelduifje waarschijnlijk een ring van een miljoen of 30, hij geeft namelijk voor een cadeautje aan zichzelf al een miljoen uit. Die miljoen dollar betaalde hij voor een zeer speciale ring die ooit om de vinger van een van ’s werelds grootste raplegendes zat.

Kroonjuweel

Het is een beetje alsof Drake Queen Elizabeth haar kroon had gekocht na haar dood. Mooi ding, maar hij is toch voor iemand anders bedoeld. Goed, laten we onze onpartijdigheid maar weer even aannemen. Eén miljoen dollar voor één ring, dat lukt je zelfs bij Tiffany’s niet zo 1,2,3. Achja, moet er best af kunnen voor ’s werelds meest gestreamde artiest ooit.

Zijn gloednieuwe ring was ooit van een van de originele hip-hop koningen, Tupac Shakur. Met deze transactie geldt All Eyez on Me vanaf nu voor Drake. Het stukje geschiedenis is gemaakt van 14 karaats goud met 5 karaats diamanten en robijnen. Shiny stuff. De ring is ontworpen om zijn dealtje met Death Row Records te vieren. Het idee was dat Suge Knight namens Death Row Records zijn borgtocht zou betalen. De tegenprestatie was dat Tupac dan op zijn beurt bij Suge zijn platen zou uitbrengen. Waren geen paar tientjes, dit ging over 3 miljoen dollar. Goed, zaken waren gedaan en werden bezegeld met een hele dikke ring.

Foto: Instagram / @champagnepapi

Spending Drake

Er duiken dagelijks nieuwe filmpjes waarin onze Canadese kameraad flink aan het gokken is. Dan hebben we het over een miljoen op Rood, of 300.000 op FC Barcelona. Eerlijk is eerlijk, als we knaken zouden we het ook wel een keer proberen. Afgelopen november kocht Drake nog voor ongeveer 2.2 miljoen dollar aan blingbling op Pharells veilingplatform Joopiter. Bootjes en auto’s heeft ie al. Tja, dan moet je wat.

Reageer op artikel:
Drake koopt Tupac zijn kroonjuweel voor 1 miljoen dollar
Sluiten