LABRUM’s ‘Top Boy’-samenwerking met Netflix en Hackney Wick FC is het ultieme fan shirt

Stel je voor, je bent een enorme voetbalfanaat en ook eens big fan van de Engelse hitserie Top Boy. Goed nieuws, laat het nou net zijn dat deze twee werelden samenkomen. LABRUM, het trendy mode label, werkte samen met Netflix en Hackney Wick FC aan een project dat furore maakt in zowel de mode-als de entertainmentwereld. Het is als een match made in de streetwear-hemel.

Ken je dat gevoel als je een verborgen parel tegenkomt? Nou, daar draait het allemaal om bij LABRUM. Ze staan bekend om het combineren van Afrikaans erfgoed met hedendaagse mode, en het is ronduit spectaculair. Met deze samenwerking hebben ze hun unieke stijl naar een geheel nieuw niveau getild.

De Top Boy connection

Als je een fan bent van grimmige misdaadseries, heb je waarschijnlijk wel Top Boy gezien op Netflix. Het is een intense weergave van het leven in Oost-Londen, en het is een grote hit. LABRUM’s samenwerking brengt de wereld van Top Boy naar de mode op een manier zo authentiek mogelijk.

Hackney Wick FC sluit zich aan bij het feestje

Hackney Wick FC, een voetbalclub uit Oost-Londen, maakt ook deel uit van de samenwerking. De club belichaamt dezelfde gemeenschapszin als Top Boy, en LABRUM wil dat vieren. Ze hebben heerlijke voetbaltenues ontworpen in beperkte oplage die stijl combineren met sport.

Oost-Londen meets voetbalcultuur

De drie partijen hebben onvermoeibaar samengewerkt om dit project te verwezenlijken. Ze hebben zich laten inspireren door de personages uit de serie, de ruige straten van Oost-Londen en de levendige cultuur eromheen. Wat de tenues betreft, het zijn ware kunstwerken. LABRUM heeft aandacht besteed aan elke steek en elk patroon, zodat deze zowel de club als de serie op de meest stylish manier vertegenwoordigt.

En het beste van allemaal is, je kunt deze collector items in handen krijgen. De Top Boy X LABRUM X Hackney Wick FC is een beperkte tijd verkrijgbaar. Als je een vleugje van de ruige charme van ‘East London’ aan je garderobe wil toevoegen of je liefde voor Top Boy wil tonen op een unieke manier, dan zit je met deze collab gebakken.

 

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Reageer op artikel:
LABRUM’s ‘Top Boy’-samenwerking met Netflix en Hackney Wick FC is het ultieme fan shirt
Sluiten