Netflix en Drake droppen veelbelovende trailer van het allerlaatste seizoen van Top Boy

Drugsdealers Dushane, Sully en Jaq keren binnenkort allemaal terug op je beeldscherm, want het langverwachte laatste seizoen van onze favoriete serie Top Boy staat voor de deur. De beruchte drugsbazen uit Londen zijn ready om de straten van Summerhouse onveilig te maken. We hebben niet alleen de releasedatum voor je, Netflix dropt ook nog eens een splinternieuwe trailer.

Laatste seizoen Top Boy

Helaas, helaas. Aan al het goede komt een eind. Al meer dan tien jaar geleden begon het Top Boy-avontuur met Top Boy: Summerhouse. Hierin leerden we kennis maken met drugsdealers Dushane Hill en Gerard Sullivan aka Sully. De twee waren toen nog broekies, maar in de seizoenen die volgden groeiden de heren uit van lokale loopjongens tot gevreesde drugsbaronnen met een heel imperium. Nu kunnen we ons dus op gaan maken voor de absolute climax van Top Boy. ‘Geen losse eindjes’, is de slogan van het nieuwe seizoen.

Drake

Is het aankomende seizoen van Top Boy nou het vijfde of pas het derde seizoen? Daar bestaat enige twijfel over. Top Boy: Summerhouse verscheen in 2011 op de buis en in 2013 kwam er zelfs een tweede seizoen van de serie. Daarna werd de show uit de lucht gehaald. Niemand minder dan Drake was groot fan van de serie en met behulp van de Amerikaanse rapper werd de reeks in 2011 een nieuw leven ingeblazen door Netflix. Hoewel Netflix het aankomende seizoen promoot als seizoen 3, is het dus in werkelijkheid al seizoen 5.

Releasedatum en trailer

Ondanks het feit dat de trailer van Top Boy ons nog weinig vertelt over de verhaallijn van het nieuwe seizoen, kunnen we er al wel een paar dingen uithalen. Natuurlijk keren Dushane, Sully, Shelley en Jaq keren allemaal terug. Ook lijkt er een grote rol weggelegd voor Stef, het kleine broertje van drugsbaas Jamie die in de laatste scène van het vorige seizoen wordt neergeschoten door Sully. Bovendien maken we in de trailer ook kennis met nieuwe gezichten, waaronder die van Brian Gleeson die we nog kennen van Peaky Blinders. Zorg ervoor dat je op 7 september niets te doen hebt, want dan dropt het allerlaatste seizoen van Top Boy op Netflix. Tot die tijd moet je het nog effe doen met de trailer, vol actie, geweld en sensatie!

Reageer op artikel:
Netflix en Drake droppen veelbelovende trailer van het allerlaatste seizoen van Top Boy
Sluiten