De Temptation Island koppels die hun relatie kapot gaan maken zijn bekend

Redactie 4 Feb 2019 Entertainment

In navolging van de verleidsters (en verleiders, maar dat vinden wij toch minder interessant) zijn nu ook de stelletjes bekend die hun relatie op de weegschaal leggen voor het nieuwe seizoen van Temptation Island. Nu staan ze nog stralend en zielsgelukkig op de foto, maar het ligt voor de hand dat dit uitmondt in een woedend tranendal. Op Valentijnsdag gaat het feest om 20:30 uur beginnen op RTL5.

Het gaat in totaal om vier stelletjes die op dit moment nog een relatie hebben die zo sterk is als The Mountain. De vraag is hoe lang nog natuurlijk, want het kan niet anders of na dit programma kunnen er op maandagochtend weer een paar relaties worden opgehaald door de gemeentebrigade in oranje overalls. Wij stellen de Tempation Island koppels even aan je voor.

Temptation Island koppels
Foto: RTL5

Demi & Sidney

Onze landgenoten leerden elkaar 2,5 jaar geleden kennen op een feestje en wonen nu twee jaar samen. Volgens zichzelf zijn ze ‘de ultieme tortelduifjes’, doen ze alles samen en zijn ze nog nooit lang uit elkaar geweest. Ze denken dat ze twee weken aan drank, zon en Temptation Island verleidingen met gemak kunnen doorstaan. Nou, dat zullen we nog wel eens zien!

Temptation Island koppels
Foto: RTL5

Milou & Heikki

De 23-jarige Milou komt uit Roosendaal en de 24-jarige Heikki uit Grobbendonk in België, dus we hebben een mooi gemixt koppeltje te pakken. Ze zijn acht maanden samen en kennen elkaar van een motorcrosswedstrijd, wat wij wel een mooie ontmoetingsplek vinden. Met name voor Milou wordt dit een taaie opdracht, want zij is tamelijk jaloers aangelegd. Nou ja, tamelijk. Ze weet alle wachtwoorden en pincodes en controleer haar vriend dagelijks. Ga er maar aanstaan!

Temptation Island koppels
Foto: RTL5

Rodanya & Morgan

Het Nederlandse koppel is al drie jaar samen en kennen elkaar van het stappen. Ook dit belooft een smeuïge bedoening te worden, gezien de voorgeschiedenis. Na een half jaar van de relatie ging Morgan namelijk al vreemd, met alle vertrouwenszorgen van dien. Afgelopen zomer ging het opnieuw mis, toen Morgan wederom vreemdging. Ze hadden alleen al een dure vakantie geboekt zonder reisverzekering en op vakantie besloten ze het nog een kans te geven. Uitstekende voorbereiding voor een Tempation Island avontuur, zeggen wij. Fijne wedstrijd!

Temptation Island koppels
Foto: RTL5

Roger & Laura

Uit België stellen wij met genoegen Laura (21) en Roger (23) aan je voor. Dit hondsjaloerse koppel kennen elkaar van uitgaan. Na eerst seksmatties te zijn geweest, besloten ze ook voor de lasten te gaan en dus vonden ze elkaar bij hun ouders terug op kerst. Hun relatie werd al eens op de proef gesteld, toen Laura voor vijf maanden naar Spanje ging. Dat ging gepaard met regels zoals niet drinken en niet alleen stappen. Ze doen mee om voor eens en altijd te bewijzen dat ze van elkaar houden. Als dat maar goed gaat.

Reageer op artikel:
De Temptation Island koppels die hun relatie kapot gaan maken zijn bekend
Sluiten